Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 162
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
atraktivna odvjetnica

Putin postavio privlačnu Nataliju za državnu odvjetnicu Krima

natalija poklonskaja
Foto: Facebook
1/4
19.03.2014.
u 09:45

Odmah po dolasku na novu funkciju na konferenciji za novinare kijevske vlasti nazvala je 'vragovima iz pepela'.

Svjetski mediji raspisali su se o Nataliji Poklonskaji (33), privlačnoj novoj državnoj odvjetnici Krima. Kako je ljubiteljica društvenih mreža, mnogi hvale i njezin atraktivan izgled, a fotografije su se brzo proširile po internetu.

Sergej Aksjonov, predsjednik krimskog Vijeća ministara predstavio ju je javnosti nakon što je 13. ožujka izabrana na novu poziciju. Odmah po dolasku na novu funkciju na konferenciji za novinare kijevske vlasti nazvala je ''vragovima iz pepela''.

>>Proruski prosvjednici upali u sjedište ukrajinske mornarice

>>Dvoje mrtvih i četvero ranjenih u sukobima na Krimu!

Foto: Facebook/ Naš potok

Komentara 7

KI
Kissinger
15:48 19.03.2014.

putin je postavio?jeste i vi bili u natječajnom povjerenstvu kad sve znate, ili ste prenijeli "vijest" od zapadnih tabloida???

Avatar Jorge
Jorge
09:57 19.03.2014.

Putin postavio? Vjrojatno je postavio i ravnateljicu vrtića u Simferopolju...

Avatar MK
MK
10:22 19.03.2014.

Punot toga me podsjeca na Olimpijadu 1936, Evu Braun i jednog mocnog covjeka koji se pred Svijetom ne boji - koji je do te pozicije dospjeo iz siromasnoga djetinstva i koji se sam svojoj velicini nemoze nacuditi...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije