Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 169
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Rusija

Putin: Neću sudjelovati u debatama u kampanji, imam posla

'A picture taken late on December 27, 2011, shows Russia\'s Prime Minister Vladimir Putin speaking at a meeting marking emergency services workers\' professional holiday, the Rescuer Day, in Moscow. A
'YANA LAPIKOVA'
12.01.2012.
u 20:30

Žestoku kritiku uputio mu je lider komunista Genadij Zjuganov, koji smatra da treba uzeti slobodne dane za kampanju.

Ruski premijer Vladimir Putin objavio je da neće sudjelovati u sučeljavanjima u vrijeme predsjedničke predizborne kampanja, a glavni razlog za to su njegove brojne premijerske obveze. Iz njegova ureda također je priopćeno da bi sudjelovanje u predizbornim sučeljavanjima i debatama bitno ugrozilo njegovu sposobnost da obavlja ovu izuzetno važnu funkciju.

Iako je Rusija poznata po maratonskim sučeljavanjima i predizbornim konferencijama za novinare, Vladimir Putin ni u jednoj svojoj kampanji do sada nije u tome sudjelovao. Dva je puta pobijedio na predsjedničkim izborima, a da nije razmijenio ni jednu jedinu riječ sa svojim rivalima.

Lider komunista Genadij Zjuganov optužio je Putina da opet pokušava steći "nepoštenu prednost pred svojim protivnicima". On smatra da bi Putin morao za vrijeme kampanje uzeti slobodno kako bi mogao sudjelovati u svim predizbornim aktivnostima kao i svi drugi kandidati. No Putin je objavio da će iskoristiti svu minutažu u medijima koja mu pripada po izbornom zakonu kako bi prenio svoje poruke biračima.

Komentara 5

OB
-obrisani-
01:59 13.01.2012.

Živeo Vladimir Vladimirovič Putin!!! Majstor nad majstorima, mlad major nad majorima!!! Putine Srbija je uz tebe!!!.

IR
irani
07:10 13.01.2012.

KGB-ovac ima gotovo 100% kontrolu nad medijima i najvjerojatnije vec i zna pune rezultate \"izbora\" - zasto da gubi vrijeme na nekakve kampanje i debate gdje se nema sve pod kontrolom?

RI
riousa
10:31 13.01.2012.

Putin je legenda. A ovi sto protestuju bolje da rade nesto. Protestanti ko i svagdje neradnici ljencine i niko im nevalja. Ko god da je na vlasti u bilo kojoj drzavi uvijek ima onih koji ce na ulice i prosvijedovat. U ostalom sta kome smeta rusia. Hrvatsku gule ovi s zapada kojima se uvlace u dupe. Hrvati su tupavi. Uvlace se zapadu u straznjicu a zapad ih guli na sve moguce nacine. A uskoro hrvatska je rob zapada.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije