Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
'Novi izazovi i prijetnje'

Putin naredio punu borbenu spremnost Sjevernoj floti

putin
Foto: Reuters/PIXSELL
1/2
16.03.2015.
u 12:26

Ministar obrane Sergej Šojgu, koji nadgleda skupu modernizaciju oružanih snaga, kazao je kako se Rusija suočila s novim sigurnosnim prijetnjama pa stoga mora ojačati svoju vojnu snagu

Ruski predsjednik Vladimir Putin naredio je punu borbenu spremnost Sjevernoj floti ruske mornarice i padobranskim postrojbama, javlja Reuters.

Ministar obrane Sergej Šojgu, koji nadgleda skupu modernizaciju oružanih snaga, kazao je kako se Rusija suočila s novim sigurnosnim prijetnjama pa stoga mora ojačati svoju vojnu snagu.

– Novi izazovi i prijetnje vojnoj sigurnosti zahtijevaju da oružane snage dalje jačaju svoje vojne sposobnosti. Posebna pozornost mora se posvetiti strateškim formacijama na sjeveru – kazao je ministar.

Šojgu je istaknuo kako je glavni cilj provjere procijeniti sposobnosti Sjeverne flota za ispunjavanje zadaća vezanih uz sigurnost Rusije na Arktiku.

>> Putin otkrio: Za Krim smo bili spremni koristiti i nuklearno oružje

Komentara 65

DU
Deleted user
13:26 16.03.2015.

Opaaa znači Putin je još živ! Jučer su ga Zapadni mediji a prema ukrajinskim izvorima proglasili mrtvim. Bože u kakvom svijetu mi danas živimo.

PL
plotto
13:18 16.03.2015.

Za obranu od ovih ispod ,moraš svaki tren biti spreman.***************************** Istraživači sa MIT (Massachusetts Institute of Technology Computer Science and Artificial Intelligence Laboratory ) dali su šokirajuću i zatrašujuću izjavu. Prema njima, polovica sve djece u svijetu će patiti od od autizma do 2025. godine. MIT viši istraživač Stephanie Seneff rekla je da je za drastičan porast autizma u velikoj mjeri zaslužna najveća biotehnološka gmo korporacija u svijetu Monsanto ( Rockfeller) i korištenje njihovog branda glifosata (pesticida) poznat kao Roundup Ready. Monsanto je svjetski lider u biljnoj biotehnologiji. Tvrtka proizvodi genetski modificirani kukuruz sjemenke, soja, pamuk, kao i na svijetu najrašireniji herbicid .Prema istraživačima, tvar koja se stvara kada glifosat uđe u metabolizam biljaka i životinja je izrazito otrovna. Citogenetska toksičnost tvari je 1.000 puta veća od one njegovog matičnog spoja, rekli su znanstvenici. Tvar ima selektivno djelovanje, a koristi se za suzbijanje godišnjih i trajnih korova. Preporuča se za uporabu u vinogradima, voćnjacima, plantažama čaja i limuna.U isto vrijeme,Round UP doprinosi uništavanju korisnih crijevnih bakterija koje su potrebne za pravilno funkcioniranje imunološkog sustava. Druga studija provedena 2014. pokazala je da je Roundup 125 puta otrovniji od standardnih pesticida. .Round UP je također povezan s upaloma, staničnim oštećenjima i znatno povećava rizik od raznih vrsta tumora.Studija je također pokazala vezu sa povećanim rizikom od Parkinsonove i Alzheimerove bolesti. Autizam je neurorazvojni poremećaj karakterizira nedostatak socijalne interakcije, verbalne i neverbalne komunikacije, te ograničeni i ponavljajući obrazac ponašanja.

MT
mile the king
13:33 16.03.2015.

ameri hiperprodukcijom nafte kojom su poremetili rusiju su danas unistili sebe. hteli su deflaciju dolara, desava se suprotno. rus moze da zivi na borscu- supa od cvekle, 100god, amer ako ne potrosi 100l benzina dnevno odumire. jednostavno nisu uzeli dovoljno faktora prilikom agresije. u USA sve ima svoju cenu, kod civilizovanih naroda covek nece da ti proda psa, kamoli obraz, za tovare tih dolara.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije