Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 125
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
profesor LINO VELJAK:

'Putin na širem i zloćudnijem planu ponavlja ono što je Milošević pokušao 1990-ih'

26.03.2023.
u 12:39

Ruska propaganda tvrdi da Ukrajinu treba denacificirati, ali istina je ta da denacificirati treba upravo Rusiju. To, dakako, ne može učiniti nitko drugi nego ruski narod, što je u ovom trenutku utopija, ali valja vjerovati da će taj narod smoći snage da se oslobodi straha i ukloni diktaturu koja u sve većoj mjeri poprima totalitarni karakter, kaže profesor i filozof Lino Veljak

Komentara 4

Avatar AnteDeJure
AnteDeJure
14:10 26.03.2023.

Jučer je ukrainska tajna služba objavila razgovor dvaju ruskih oligarha, inače okorjelih Putinista, kojeg su tajno snimili. I jedan i drugi se slažu da je situacija u svakom pogledu užasna i da ih Veliki Vožd vodi u katastrofu.

Avatar Carbonado
Carbonado
13:10 26.03.2023.

Još jedan.

GO
goran2hr
09:51 27.03.2023.

Ljevičar i Jugoslaven huška Hrvate protiv Rusa i Putina... U kojoj je on bio brigadi 91., pa ratovao protiv Miloševića?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije