Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 44
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
nakon sastanka s bidenom
Povratak na članak

Putin: Rusija ima pravo braniti svoju sigurnost, bilo bi kriminalno dopustiti NATO-u da se približi

Sugestije da Rusija planira napad na Ukrajinu nazvao je "provokacijama" i poručio da Rusija ima pravo na obranu

Komentari 21

DU
Deleted user
18:56 08.12.2021.

Treba poznavati Ruse Poslije raspada VU, NATO nije održao obečanje i prevario je Ruse o svojim ambicijama širenja. Rusi nisu anđeli, ali su velika zemlja bogata resursima i pametnim ljudima, kao i svi veliki, imaju zonu svog interesa, da bii ostali veliki i močni. No ono što treba znati je da se Slaveni razlikuju od zapadnjaka, naime kada ih previše "pritisneš" reagiraju kao po načelu, "ak idem ja, idete i vi sa mnom". Naravno da svi sa zrnom soli znaju zašto Rusi gomilaju snage, zato jer su shvatili da Ukraina planira "Oluju" u Donjeckoj i Luganskoj republici.Time odvračaju Ukrajinu od nauma, ali i spremni su intervenirati 100% to su Rusi. Ukrainci su na žalost prošli scenarij kao i mi, ali mi smo kombinacijom Oluje i mirne reintegracije to riješili, a oni ne shvačaju da Rusi nisu Srbi i da im ostaje jedino kombinacija mudrosti i mirne reintegracije, a moguće je.Rat im nije solucija, jer kad im Rusi dođu ko Gruziji do glavnog grada, zapad će izraziti, oštru osudu, najoštriju do sada i tu će biti kraj zapadne intervencije.

VL
SE
Serdar222
18:16 08.12.2021.

Kad je SSSR instalirao rakete na Kubi, Amerika je bila spremna na nuklearni rat, sada kad NATO namjerava u Ukrajini, Rusija će postupiti na isti način, jer to je za Rusiju biti ili ne biti. Dakle, Rusiji se ne ostavljaa mogućnost izbora.

VL
AP
Ante_Podgora
17:26 08.12.2021.

Slusa sam na CNN rekose jos jedna velika Putinova pobjeda. .Kazu da se Biden ljubazno odnosija prema Rus predsjedniku i reka da zali sto se jos ne mogu srest...CNN kaze ruski predsjednik ni u cemu nije popustija Bidenu i necee dozvolit Natou u UA niti razmjestat dalekometne rakete. Ameri rekose jos jedna izgubljena utakmica sa Rusima.Nasi nista ne pisu o tome sta kaze CNN, .

VL
Avatar xilandar
xilandar
08:24 09.12.2021.

opet unuci kmece, neeto ix muci...

VL
DU
Deleted user
08:31 09.12.2021.

homophob: Za Ukrajinu u Beću nisu potpisali samo Rusi nego i zapad da im garantira cjelovitost, Ukrainci su topao i prekrasan narod jako sličan nama Hrvatima, posebno po naivnosti. Imaju strateški položaj u odnosu na Rusiju i Rusi to znajuu i pamte. Dok su potisnuli Nijemce u WW2 sa tog područja izgubili su skoro milijun ljudi. Nema tu, u borbi za Ukrajinu nikakve ljubavi prema Ukraincima, ni Istoka ni zapada čista vojnička taktika. Problem Ukraine je što nemaju genijalce tipa Tuđman i Šušak da ih vode mudro , da vide unaprijed, što je moguće, a što nemoguće u kontekstu vojnopolitičke situacije u svijetu, koristeći svoje i svjetske političke resurse u svoju korist. Putin je genijalac koji je prepisao taktiku zapada u ostvarivanju svojih vanjskopolitičkih ciljeva i sad "mlati" zapad njihovom taktikom. Referendumom odvaja Krim, koji je budimo pošteni ,kroz povijest bio samostalan, pripadao mnogim osvajaćima i Turskoj , a Ukrajini samo u SSSR.u, alibi "Pa Kosovo je izdvojeno bez referenduma glasanjem u parlamentu Kosova".Da se previše ne bave Krimom, Ukraincima se "dogodio i Donjeck i Lugansk". Budući da su Rusi nuklearna Sila i da će bez "je..ti" ako vide da gube upotrijebiti je, zapad zna da je to kraj svijeta i ljudskog života na zemlji, i blago onom tko pogine, kakve muke će imati preživjeli, a pomoći im nitko neže moći. To je surova istina bez imali subjektivnosti.

VL
Avatar peacemaker
peacemaker
18:33 08.12.2021.

Putleru,eto Latvija je Nato i približno udaljena od Moskve kao Ukrajina,što predlažeš.

VL
Avatar peacemaker
peacemaker
20:49 08.12.2021.

Opet napadaju "goloruku nejač ,žene decu,starce."

VL
Avatar Hazl113
Hazl113
17:22 08.12.2021.

Znači sve zemlje bivšeg SSSR-a moraju pitati cara Putina da li smiju ovo ili ono.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.