Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 26
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
kolumna
Povratak na članak

Putin je Vučiću omogućio tektonske promjene, da u Srbiji provede deputinizaciju

Od Putina heroja srbijanski tisak Putina je preko noći proglasio teškim izdajnikom jer je međunarodno osamostaljivanje dviju odmetnutih ukrajinskih regija povezao s međunarodnim priznanjem Kosova

Komentari 37

DU
Deleted user
08:06 02.05.2022.

Ne vjerujem ja njima ništa. Sve je to u rusko srpskom dogovoru

VL
PA
Pahor
07:58 02.05.2022.

Srbi su u problemu. Isfrustrirani vlastitim porazima do granice ludila, navijaju za " velikog brata" ma koliko bilo jasno da je on agresor u ovom ratu. Kao odgovor im stigne Putinovo pozivanje na kosovski presedan a to je teska samarcina. Kosmar teski :)

VL
DU
Deleted user
07:47 02.05.2022.

Osobno mi je nekako draža Srbija s velikim spektrom ulizivačkih manifestacija Putinu, to je doista Vučić pogodio k o prstom kroz jednoslojni WC papir. Šteta ga sad gledati kad krene u "krivudanje" s onim izlizanim da nisu oni tako mislili nego NATO bombardovanje itd. itd. Nek bude i dalje ustrajan i drži se Putinu uz skute.

VL
PD
plavi-devet
08:53 02.05.2022.

Obrenovici su bili za Austriju i okretanje prema Zapadu. Karadjordjevici su bili toboze za Rusiju, ali nije bio nikakav problem da se pridruze Trojnom paktu. Buducnost Srbije je na Zapadu, kao i svih zemalja oko njih. Sto prije to shvate to bolje i za njih i za sve oko njih.

VL
Avatar cuvarkuca
cuvarkuca
08:40 02.05.2022.

Kakve tektonske promjene, pa Putin to govori od 2014. , kada je pripojio Krim. U pravu Kosova na odcjepljenje, potvrđenom od međunarodnog suda Putin je nasao opravdanje za svoj postupak.

VL
PR
prajdali100
08:02 02.05.2022.

Gospodine Despot zar stvarno mislite da će Vučić uvesti sankcije Rusiji? Tko bi sebi nacrtao metu na čelu? Brzo bi ga mrak pojeo,on je toga itekako svjestan.

VL
Avatar Mistborn
Mistborn
09:47 02.05.2022.

Ništa od tog. Kad Srbi uhvate jedan smjer, možeš ti njima vikati Provalija provalija! oni svejednako trče u tom smjeru, jer nije njihov običaj da se zaustave, razmisle, pogledaju oko sebe. Oni, kao i obično, misle da su svi drugi ljubomorni na njih i da zato viču. Tek kad upadnu u provaliju čuješ kme kme kmeeee

VL
DR
DrJok
20:14 02.05.2022.

Putin se poziva na Kosovski presedan sa punim pravom. Sa druge strane nema nikakvu obavezu da ga prizna. a nema razloga da da takav poklon zapadu. dokaz za sve receno je da se on na taj presedan poziva vec 8 godina, a ne pada mu na pamet da prizna kosovo. Tako da bratstvo izmedji srba i ruse nije u opasnosti.

VL
UG
ugroženi
19:00 02.05.2022.

Rusi su bistar narod. Više im se isplati pozvati na presedan i pripojiti si ruske republike nego vraćati Kosovo Srbiji.

VL
VI
Vivian
08:36 02.05.2022.

Putin u Srbiji odjednom postao ogavni izdajnik, samim tim Srbija i Vucic postali miljenici Ursule von der Layen ispunivsi uvjete za clanstvo u EU.

VL
DU
Deleted user
11:10 02.05.2022.

Srbija sama ne može da se izbori ni sa uličnim huliganima a kamoli ruskom agenturom. Amerikanci treba već jednom da kažu Vučiću "uradi to i to inače ćeš dobiti optužnicu za Hag", odnosno, da Vučić zatvori špijunski centar u Nišu, dostavi podatke o ruskoj agenturi i omogući SAD da pomognu u njihovom čišćenju, protera ruske diplomate, zabrani delovanje ruskih propagandista i još na sve to započne razlaz i sa Kinom koja je znala za rusku agresiju na Ukrajinu i otvoren je neprijatelj Zapada a u Srbiji gradi sve bitnije projekte i Srbija uvek glasa u skladu sa kineskim interesima. Bio bi jako loš potez Srbiju tek tako prepustiti Kini i Rusiji, to bi dugoročno bio veliki problem po region. Srbiju jednostavno treba posmatrati kao divlju životinju koju treba dresirati, teško je i zahteva stalan i mukotrpan trud ali nije nemoguće. Ali samo BEZ opuštanja, Zapad je prvo mislio da je padom Miloševića sve bilo gotovo, pa su to onda mislili razbijanjem SRS-a koji se zapravo samo transformisao u SNS pa vidimo kako je to ispalo. Ne dopada mi se što to sve i dalje ide jako sporo, imam utisak da se i dalje previše popušta Vučiću kojeg treba stegnuti da svaki dan proklinje što je ušao u politiku.

VL
TA
TakacMakac
08:25 02.05.2022.

Svatko tko prizna Kosovo prije nego sto se rijesi izborni zakon u BiH je izdajnik. To vrijedi i za Vladimira P.

VL
SV
Sveznadar
08:17 02.05.2022.

Srbija može samo ono što Putin dozvoli. Ako Putin zaželi mješanje karata na Balkanu, onda će Srbija zamišati. Pa nisu Rusi i Kinezi dali Srbiji sladoled, nego moćne vojne sustave.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.