Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 185
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Američki dužnosnici optužuju:
Povratak na članak

Putin je osobno umiješan u hakerske napade koji su obilježili predsjedničke izbore u SAD-u

Vladimir Putin je sam dao upute kako filtrirati i koristiti se porukama ukradenim demokratima u informatičkim napadima

Komentari 11

Avatar MiIion
MiIion
10:33 15.12.2016.

Treba jos dodati da je Putin sam pisao program za hakirane. Inace on jako dobro zna upotrebljavati "Java" i "C". Nekada je upotrebljavao "Basic"i "Fortran". Kad je Bill Gates imao problema sa Windows 10, obratio se Putinu za rijesiti neke probleme

VL
PL
@ploto@
08:46 15.12.2016.

Na sreću,američki je narod progledao u 5 do 12,unatoč medijskoj i političkoj blokadi,kakva nije viđena u povijesti moderne civilizacije.Da je pobijedila dosadašnja garnitura,teško je i zamisliti horror koji nam spremaju.Prateći dosadašnju shizofrenu propagandu neoliberalnih fašista,treba se upitati tko su vlasnici medija koji djeluju jednoumno ideološki ,kontra činjenica i argumenata. Prvo je trebalo sve medije privatizirati i okrupniti od iste klike pa da nam prodaju tzv. NWO,a zapravo robovsko društvo.

VL
Avatar Debilni-hrvatina
Debilni-hrvatina
08:38 15.12.2016.

"zeleni" su pod pritiskom H Clinton pokusali u Wisconsinn (drzava USA) manipulacije dokazati i nakon novog brajanja je izaslo da je Trump zakinjen za 131 glas -i od tog trenutka se prica o GRESKAMA pri brojanju...nema vise ni rijeci o manipulaciji niti ima uopce vijesti o tom kako je novo brojanje proslo!!!To dokazuje koliko su nasi mediji pouzdani ...bljak..

VL
LA
Lavica7
10:38 15.12.2016.

Tako su desnicari za Obamu pisali da nije Amerikanac...izbori su bili, Trump je predsjednik i pomirite se s time. Za cetiri godine birajte ponovno. Lako je tudjim po grmlju mlatit...sad je kad je kod vas...e onda vam nije dobro.

VL
Avatar Eric Burdon
Eric Burdon
09:43 15.12.2016.

Do 25.01.2017 jos nije sigurno da ce Trup biti predsjednik USA. Ovi demokrati vole samo mjihovu demokraciju, kad imaju vecinu, kad su manjina vise im se demokracija ne svidja.

VL
DU
Deleted user
13:11 15.12.2016.

Pa cak i da je ali mu je netko u americi i dozvolio da to napravi zar ne...

VL
Avatar Hadezeov domoljub
Hadezeov domoljub
08:08 15.12.2016.

Amerikanci ješ ne znaju da je Donald davno izgubljen brat od Putina. Uskoro će CIA to otkriti.

VL
Avatar superhik74
superhik74
14:39 15.12.2016.

Kada sve to stigne ? Sada je postao i informaticki genije te osobno hakira one koji su izmislili hakiranje. Vjerojatno je Snowden dosao u Rusiju uciti od Putina kako se hakira. Nema sto svestran covjek, leti, roni, prica tecno Njemacki, sedmi dan crni pojas u dzudu, anektira Krim, "zastrasuje" Veliku Britaniju, Nordijske drzave, Balticke drzave, Poljsku, Rumunjsku, Crnu Goru, oslobadja Siriju, hrani gladnu Venecuelu...itd. itd. Nije niti cudo da je po Forbes-u ponovno najmocniji covjek na svijetu.

VL
DU
Deleted user
16:13 15.12.2016.

Kako je i superhik tocno objasnio, mogli bi malo razmisljati da i njemu stoga daju nobelovu nagradu za mir zar ne, ali to necemo nikada valjda dozivjeti jer tu nagradu dobijaju samo licemjerni zapadni superkapitalisti...

VL
SZ
stela_zg
19:21 15.12.2016.

Hillary & sponzori ne mogu podnijeti da su potrošili milijardu i 200 milijuna dolara u kampanju i izgubili. sada će okriviti svakog prije nego sebe. što je laž veća to se lakše proda.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.