Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 139
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NAKON RAZGOVORA

Putin je loptu s kojom se igralo finale SP-a poklonio - Trumpu!

Trump i Putin
Foto: Reuters/PIXSELL
1/5
17.07.2018.
u 09:34

Trump, ljubitelj golfa, nije propustio priliku pozdraviti uspješni Mundijal, za kojeg je rekao da je "jedan od najboljih u povijesti".

Ruski predsjednik Vladimir Putin poklonio je u ponedjeljak u Helsinkiju nakon summita nogometnu loptu američkom predsjedniku Donaldu Trumpu koji ga je obasuo pohvalama za organiziranje Mundijala 2018.

Nakon višesatnog razgovora burnog milijardera i bivšeg agenta KGB-a o teškim temama, ruski predsjednik predao mu je službenu loptu Svjetskog prvenstva kojom se igrala finalna utakmica između Francuske i Hrvatske.

"Sada je lopta u vašem polju", našalio se Putin i nasmijao Trumpa koji je rekao da će loptu pokloniti sinu Barronu (12) te podsjetio da će se Svjetsko nogometno prvenstvo 2026. održati u Sjedinjenim Državama.

Nakon zajedničke konferencije za novinare, uglavnom posvećene ruskom uplitanju u posljednje predsjedničke izbore, oni su izgledali opušteno i razmijenili su nekoliko šala pred novinarima.

Trump i Putin
1/4

Trump, ljubitelj golfa, nije propustio priliku pozdraviti uspješni Mundijal, za kojeg je rekao da je "jedan od najboljih u povijesti".

U nedjelju je ruski predsjednik Vladimir Putin rekao da je ponosan zbog uspješne organizacije Svjetskog nogometnog prvenstva u svim aspektima.

Većina europskih čelnika ipak nije došla u Moskvu na nogometno prvenstvo u znak diplomatskog bojkota nakon trovanja bivšeg špijuna Sergeja Skripala i njegove kćeri u Velikoj Britaniji, za koje London optužuje Moskvu.

Komentara 8

LU
Lujo123
10:01 17.07.2018.

Carevi i gospoda Putin i Trump! Skidam šešir do poda!! Bravo!! Ima nade za ovaj poluuništeni svijet pederluka i fašizma!

TO
Toni70
12:59 17.07.2018.

Putin je loptu poklonio - Trumpu! Jeste podmukli tip taj Putin... Zamislite što to simbolizira .. Ovaj niš ne kuži .. Trumpu dati nešto je okruglo a iznutra smo šupljina ništa - zrak !!!

TO
Toni70
13:16 17.07.2018.

NIšta ne smije Američki predsjednik da mrdne dok mu svi iza leđa naređuju određuju sude tvrde kao mu je Putin prijatelj ucijenivač ili da im ga je on izbrao za predsjednika a oni su naivni to nakon 2 godine ne ne dokazali ! Ali bez srama se žale cijeom svijetu godinama kao su bijeda da asu ovisni o Rusiji koja zna što je dobro za njih tamo ! Trump prvo Amerika ! A ne kao ovi do sada svi su im bili preći nego oni smi . Zato su morali toliko ratova voditi i boriti se da bi usrečili demokratizirali mnoge narode okolo po svijetu.... Da neke spomenmo Afgane najviüe vole već 18 godina ih brane ćuvaju ( dobro 10.000 godišnje ne uspiju spasiti od sigurne smrti i sada, kad demokrat im vlada ..... Narvno presretni Kurdi da su ih poslali da ratuju sa Iračanima,-teritorijalistima sa Sirijom , sa Turskom posebno kao specijalci na Erdogana , Sa Rusijom u ratu ., Veliki uspijeh u ratu sa Sadamom nedavno opet pobjeđen od demkratske koalicije , Gadafija su ubili dali ubiti, O drugim manje intersantnim "kampanjama" za slobodu i sreću naroda na ovom planetu i svijetu da ne dužim !!!!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije