Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 118
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Najteže u Mairupolju

Putin izgladnjuje Ukrajince do smrti, Kličko poručio: Hitno trebamo oružje, već za sat vremena može biti kasno!

18.03.2022.
u 22:15

Najteže je i dalje u Mairupolju gdje su količine pitke vode pri kraju, a iz ruševina gradskog kazališta pogođenog u zračnom napadu izvučeno je 130 ljudi. Zbog situacije u tom lučkom gradu na Azovskom moru oglasio se i poznati ruski voditelj i nekadašnji političar Aleksander Nevzorov, rekavši da je opsada Mariupolja ravna terorizmu. "Ne možemo ubiti stotine civila da bismo eliminirali desetak vojnika", napisao je Nevzorov na svojem Telegramu, dodavši kako će nakon ovakve izjave vjerojatno morati otići iz Rusije.

Ključne riječi

Komentara 36

AM
Amen
23:04 18.03.2022.

Znači SS ulazi u razoreni grad.

DA
danijelrukavina4
00:15 19.03.2022.

Europa mora pojačati pomoć Ukrajini. Nema opuštanja. Ovo nije rat Rusije. Ovo je Putinov rat. I on mora snositi posljedice za ovaj rat. Diktator i mafijaš mora biti zaustavljen. Čitav svijet se mora ujediniti u zaustavljanju kleptokrata i njegove mafije.

Avatar Cantor
Cantor
04:30 19.03.2022.

Svima Vama koji se „palite” na ovaj sukob, iako Hrvatska nema nikakav nacionalni interes miješati se u isti možda će pomoći sljedeća informacija. Vojna i ekonomska direktna pomoć USA Izraelu je veća od 5 milijardi dolara godišnje, i tako svake godine zadnjih barem 50 godina . Tu nisu uračunate indirektne pomoći kao što je davanje poslova Izraelskim tvrtkama, te investicije u izraelsku privredu i slično. Također tu nisu uključeni troškovi ratova koji je USA vodila na bliskom istoku između ostalog i da osigura Izreal. Pa to sada usporedite sa ukupnom pomoći Ukrajini, Hrvatsku da ne spominjemo. I da li je to u skladu sa razmjerom rizika koji preuzimamo gurajući se u prve redove? Iskreno?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?