Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 136
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
SPECIJAL: GODINU DANA RATA

Putin ima tri partnera, jedan je Vučić: 'Srbima treba pomoći da se oporave od sloma Jugoslavije'

08.03.2023.
u 19:16

Vučić je prvu godinu rata proveo čekajući da vidi hoće li Putin pobijediti. Spreman je Srbiju približiti Zapadu, nadajući se da će dobiti nešto zauzvrat, ali i zadržati Srbiju u zagrljaju Rusije. U politici Indije, ali i niza sličnih zemalja globalnog juga, vidljiva je sklonost svrstavanju uz osudu ruske agresije, kao pri glasanjima u UN-u, ali ne i svrstavanju uz sankcije protiv Rusije

Komentara 6

OL
olujasviholuja2
19:42 08.03.2023.

Zašto se EU toliko zalaže da Srbija uđe u eu ? Neka ih ostavi u zagrljavu rusije , tamo im je i mjesto, ako uđe u EU,bit će ruski igrač ,zato im zatvoriti pisu za doniranjem EU novaca

LU
luminax
19:55 08.03.2023.

Kasno , SRJ je trebalo na vrama , pre '99 isporučiti dovoljno protivavionskih i protivbrodskih sistema ( stotine komada ) i NATO ne bi pomislio da se približi Rusiji . Ovako Rusija sada mora platiti cenu promašene politike devedesetih , a to može samo dizanjem miliona vojnika .

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije