Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 68
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
RUSIJA I BJELORUSIJA

Putin i Lukašenko stvaraju interesni plan: Dvije zemlje mogle bi se ujediniti, poznati su i detalji

09.09.2021.
u 19:32

Nakon što se Aleksandar Lukašenko izolirao od svojih građana i međunarodne zajednice, postao je potpuno ovisan o Vladimiru Putinu i mnogo većoj ruskoj ekonomiji

Komentara 4

IV
IvanSplit
19:46 09.09.2021.

O cemu pisat jedan narod. Dvi zemlje se integrisu u jednu zemlju. Neki mislili obojenu revoluciju napravit zaboravi. Rusija ulozila priko dvista milijardi dolara u Bjelorusiju. Ta prekrasna zemlja Bjelorusija tako cista gradovi sve u novim fasadan. Mnogi bi trebali ucit od njih. Rusija Bjelorusija UA to su tri sestre povezane sa tisucu niti. Zivit ce opet zajedno u miru.

SI
sisavac
20:36 09.09.2021.

Razgovara se samo o ukidanju poreza, izjednačavanju ekonomskih uvjeta poslovanja. Lukašenko je najavio povlačenje iduće godine. Rusi ostaju bez najveće radarske postaje koja je u bjelorusiji, ugovor o najmu zemljišta nije produžen, i rusija mora graditi novu doma. Nema tu velike ljubavi dok jedna strana, ruska, daje tolko beneficija drugoj, koja iskorištava sankcihe zapada. Početkom rada sjevernog toka 2, Bjelorusija ostaje bez milijarde dolara godišnje.... Pa si mislite..

Avatar Sidewinder
Sidewinder
11:45 10.09.2021.

Lukašenko izdajica prodao zemlju Rusima.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije