Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 6
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Normalizacija odnosa s Rusijom
Povratak na članak

Putin i Erdogan suglasili se da Alepu mora stići humanitarna pomoć

"Razgovarali smo kako surađivati, napose u humanitarnoj pomoći za Alep, kakvu strategiju primijeniti da bi narod Alepa pronašao mir. Dogovorit ćemo s našim ministrima vanjskih poslova i najvišim vojnim zapovjednicima i obavještajnim časnicima", rekao je Erdogan

Komentari 1

Avatar dobry
dobry
01:07 11.10.2016.

Ova dvojica nešto petljaju. Nadrapat će Europa!??...ili će željeti EU na svojoj strani, kontra Amerike, pa će učiniti neke ustupke glede izbjeglica koje kontrolira Erdogan,a koje bi mogle preplaviti Europu. Uglavnom teške odluke pred EU, pa tako i Hrvatskoj.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.