Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 122
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PIŠE MIRKO GALIĆ

Je li Putin podcijenio hrabrost Ukrajinaca? Sve je više dokaza da mu na bojištu ne ide po planu, jedan je jako očit

08.03.2022.
u 09:53

Ako je netko i mislio da Rusija ima pravo što ne pušta NATO u svoju blizinu, te je razloge izbrisao sam Putin upotrebom sile protiv Ukrajine

Komentara 28

DU
Deleted user
10:02 08.03.2022.

Nakon napada Putina i njegove bande i nakon referenduma u Bjelorusiji vezano uz nuklearno oružje, ulazak ukrajine u NATO je obavezan! Tu nema dileme. Isto tako nema dileme da Srbija ne smije u EU dok se ne okrene u potpunosti zapadnoevropskim vrijednostima. To su dvije važne stavke koje su se iskristalizirale ovih dana.

Avatar Cantor
Cantor
10:51 08.03.2022.

Koliko ja vidim, „ekstremna” desnica (Azov) se godinama bori za slobodu Ukrajinskog naroda a protiv Putina i protiv od nekih nikada prežaljenog srpa i čekića.... tako da mi nije baš jasno o čemu to drug priča.

Avatar EtTore
EtTore
23:21 08.03.2022.

Na cud malo lud, u dusi gad!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?