Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
prvo liječnici i učitelji

Putin donio naredbu: Sljedeći tjedan u Rusiji kreće masovno cijepljenje

Vladimir Putin
Foto: Reuters/Pixsell
1/3
02.12.2020.
u 15:12

Glasnogovornik Kremlja, Dmitrij Peskov, rekao je kako su ruski građani prioritet te da će cjepivo koje se proizvodi u Rusiji prvo zadovoljiti potrebe ruskih građana.

Ruski predsjednik Vladimir Putin naredio je da do kraja sljedećeg tjedna u Rusiji mora početi masovno cijepljenje protiv koronavirusa. Naime, prvi koji će dobiti cjepivo su liječnici i učitelji, navodi Russia Today.

Glasnogovornik Kremlja, Dmitrij Peskov, rekao je kako su ruski građani prioritet te da će cjepivo koje se proizvodi u Rusiji prvo zadovoljiti potrebe ruskih građana.

Odbio je komentirati ima li Rusija potrebe za stranim cjepivima te je kratko rekao da je to pitanje za vladin krizni centar i da ne može o tome govoriti, piše Tass.

Naime, Rusi su još u kolovozu prvi registrirali cjepivo protiv koronavirusa. 

VIDEO: Biste li se cijepili protiv koronavirusa? Provjerite što kažu građani

 

Ključne riječi

Komentara 34

Avatar _Darkwood_
_Darkwood_
15:34 02.12.2020.

PUTIN je prvi objavio da imaju cjepivo a ZAŠTO?? Pa zato jer će svom narodu dati PLACEBO-FIZIOLOŠKU OTOPINU jer ne želi trovati ljude-svoj narod smećem a od njega će Poljska i Mađarska naručiti "cjepivo"! Budite sigurno da u tome nema ničeg štetnog!

Avatar BrankoPospanko
BrankoPospanko
17:56 02.12.2020.

Vrhunski intelektualac Ivica Sola je za Slobodnu D. napisao nevjerojatno tocnu dijagnozu ovoga sto se upravo dogada u svijetu, a na to mozemo dodati ovo : Društvo u Kini je uzor stvaranja Novog svjetskog poretka. To sam već odavno zaključio dok je sve bilo "u redu" i nije bilo korona Najuvjerljiviji dokaz mi je da mainstream mediji nisu u 20 godina napisali niti jedan negativan članak o Kini i tamošnjoj oligarhiji i plutokraciji. A razapinjali nebitne ljude na međunarodnoj karti kao Orban ili Tuđmna. To ne može biti normalno za društvo koje (navodno) uzdiže ljudska prava i slobode. Putin ili Xi, pitanje je već 20 godina za Zapad? Odgovor je Xi, Putin je pod sankcijama. Apsurd svih apsurda. Totalitarno zlo koje i danas ima tisuće smrtnih kazni, nema slobodnih izbora, ima formalnu plutokraciju, negira prava djece, gazi cijele narode (Ujguri, Tibetanci, Mongoli), i dr. Ogromno zlo je Kina, ali više ne u formi Mao nego u formi Xi - zapadne okultne oligarhije su prst i nokat s kineskim komunističkim dinastijama. Kina je živi fosil, vrlo moćan, najmoćniji,da komunizam u 20. stoljeću nije ubijen, nego samo ranjen, i sada širi svoju novu formu na cijeli svijet.

DI
Diosiario
17:29 02.12.2020.

To rusko cjepivo je garant bolje od svih ovih sa zapada jer je napravljeno po franšizi koji su im prodali Kinezi, a Kinezi su imali standardne 3 do 4 godine potrebne za razvoj cjepiva s obzirom na činjenicu da imaju virus već 5 godina pa su ga odlučili pustiti van kad su napravili cjepivo, žrtvovali su par tisuća ljudi što je za njih mala cijena za ono što su time postigli: gušenje prosvjeda u Hong Kongu, strateško repozicioniranje u Južnom kineskom moru, pojačan pritisak na Tajvan, jedini koji će imati ove godine ekonomiju u plusu i konačno, rušenje Donalda Trumpa.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije