Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 123
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
rusija

Putin dobio nove protukandidate, Žirinovskog i Zjuganova

genadij zjuganov, vladimir žirinovski
Reuters/PIXSELL
29.12.2011.
u 17:24

Liberal Žirinovski i komunist Zjuganov službeno su registrirani za predsjedničke izbore u ožujku

Vladimir Putin, sadašnji ruski premijer koji se želi vratiti na predsjedničko mjesto, dobio je nove suparnike. U srijedu su kao sudionici na predsjedničkim izborima, koji će se održati u ožujku 2012. godine, službeno registrirani Vladimir Žirinovski i Genadij Zjuganov, prenosi ruska agencija RIA.

Žirinovski je vođa Liberalnodemokratske stranke Rusije (LDPR), dok se Zjuganov nalazi na čelu Saveza komunističkih partija – Komunističke partije Sovjetskog saveza, koji okuplja komunističke partije zemalja nekadašnjeg SSSR-a.

Uza njih dvojicu i Putina dosad je registriran i predsjednik socijaldemokratske stranke Pravedna Rusija Sergej Mironov. Svima njima žele se pridružiti i vođa neparlamentarne liberalne stranke Jabloko Grigorij Javlinski i milijarder Mihail Prohorov, no za to im treba dva milijuna potpisa.

Komentara 17

OB
-obrisani-
17:34 29.12.2011.

Liberal Žirinovski i komunist Zjuganov službeno su registrirani za predsjedničke izbore u ožujku. ......................... Dakle Amerikanci i njihovi vazali ne zelu Vladimira Putina nego ove politicare na slici. Mislu da bi onda mogli lakse perusati Rusiju.

MR
mraf
17:42 29.12.2011.

Za Zjuganova nisam nikad cuo, a Žirinovski je nešto poput Šešelja.

DU
Deleted user
17:56 29.12.2011.

Na koju foru je Žirinovski od ultra desničara postao ultra ljevičar??? Mislim...ako je to uopće onaj Žirinovski koji je podržavao Miloševića...?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije