Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 72
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
SNAŽNA PORUKA

Putin čestitao Milanoviću na pobjedi, pozvao ga u Moskvu na najvažniju proslavu ruskog naroda

Vladimir Putin
Foto: POOL New/REUTERS/PIXSELL
1/3
14.01.2020.
u 13:57

Uz čestitku za osvajanje predsjedničkih izbora, tamo se nalazi i poziv Milanoviću da dođe u Moskvu na 75. obljetnicu pobjede u Drugom svjetskom ratu

Anvar Azimov, ruski veleposlanik u Hrvatskoj trebao bi odnijeti pismo ruskog predsjednika Vladimira Puta novoizabranom hrvatskom predsjedniku Zoranu Milanoviću. 

Kako piše 24sata, veleposlanika navodno neće primiti sam Milanović već član njegovog tima. 

Uz čestitku za osvajanje predsjedničkih izbora, tamo se navodno nalazi i poziv Milanoviću u Moskvu na 75. obljetnicu pobjede u Drugom svjetskom ratu, odnosno na Dan pobjede.

Riječ je o jednom od najvažnijih ruskih praznika koji se tradicionalno obilježava vojnom paradom. Prema studiji iz 2018. godine, riječ je o najpopularnijim prazniku ruskog naroda. Dio važnosti nalazi se u tome što Rusi pobjedu u II. svjetskom ratu doživljavaju kao najvažnijim događajem 20. stoljeća, ističe stranica Official holidays. 

>>>Pobjednički govor Zorana Milanovića


 

Komentara 73

Avatar Danko - SLOBO danko
Danko - SLOBO danko
18:12 14.01.2020.

E sad, ako zove i Vučića ja se ne bi odazvao nisi li tako govorio Muljanoviću ?

BB
Bruno_Bear1
15:28 14.01.2020.

Pozvao drug druga, obojica bahata.

ZA
zarko815
21:28 14.01.2020.

Nije jedini drug Putin, saznajemo da je slučajnome uputio pozivnicu i drug kim jong un.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije