Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 173
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
LICE NEMOĆNOG DIKTATORA

Atomski rat Putin ne može dobiti samo jednim potezom, od Hitlera je ovo neviđeno

06.10.2022.
u 09:25

Blefira li Putin kad prijeti nuklearnim ratom, može se nagađati kao što se tjednima nagađalo hoće li napasti Ukrajinu. Valjda ga je samo CIA ozbiljno shvaćala, kad je Bidena uvjerila da Putin ne blefira. I nije blefirao. Od Hitlerova vremena, ni jedan državnik nije tako otvoreno prijetio susjedima i prisvajao njihove teritorije. Nemali dio zapadnih država shvaćao je Putina neozbiljno, ili je kolaborirao s njime. Trebalo je samo pažljivije slušati što govori i dublje analizirati što radi. Otkad je počeo prijetiti nuklearnim oružjem, opet se na Zapadu nadaju da blefira. Istina je da bi u tome slučaju zaoštrio rat do krajnjih granica

Komentara 22

GM
gmižić
10:54 06.10.2022.

Debakl ove smiješno tragične invazije podcrtan je posvemašnjom korupcijom ruskog društva na čelu kojeg je lažni car Ščepan mali . Oligarski se voze na jahtama od stotinu milijuna dolara dok se istovremeno obitelji mobiliziranih plaćaju ribom i Ladama...Trulež jednog nakaradnog sustava je i slijepima u Rusiji očita.

Avatar Musashi
Musashi
10:32 06.10.2022.

Putinov problem nije nečija prijetnja Rusiji, najme nuklearnoj sili njezinog ranga ne može nitko biti prijetnja, na koncu time se i sami hvale. Nije mu problem niti teritorij i resursi, ima toga najviše na svijetu s obzirom na broj stanovništva. Njemu su u stvari problem ljudi, nema dovoljno ljudi da prerade te resurse i obrade ogromnu zemlju. I što on radi u Ukrajini, troši dragocjeni resurs koji mu nedostaje, ljude, da bi Rusiju teritorijalno povećao za 0,8% teritorija kojeg ima u izobilju!?

Avatar Kukulkan
Kukulkan
10:09 06.10.2022.

Putin prijeti od pocetka ivazije sa tim nuklearnim, ako dosad nije bilo nece ni bit.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?