Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 83
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Poziv na bunt

Putem facebooka zove na prosvjed za rušenje Vlade

\'18.02.2011., Zagreb - Ivan Pernar organizira prosvjed na Markovom trgu ispred Vlade Republike Hrvatske. Photo: Antonio Bronic/PIXSELL\'
Foto: Antonio Bronić/Pixsell
1/4
20.02.2011.
u 21:36

Ova vlast jednostavno mora pasti, piše Pernar, te dodaje da ako građani ne ustanu sada da će ih se jednog dana pitati kako su mogli dozvoliti da ih "ovakva kriminalna vlast uništi".

Budući da vlada koja vodi zemlju više ne predstavlja građane, te svojim svakodnevnim odlukama otežava život građana, te vodi zemlju u gospodarsko rasulo, smatram nužnim pozvati sve ljude na rušenje ove vlade - piše u pozivu na prosvjed za rušenje Vlade koji je danas preko svog profila na facebooku odaslao Ivan Pernar, a koji se tijekom popodneva proširio internetom.

Pernar, 25-godišnji viši medicinski tehničar koji studira i PR komunikacijski menadžment, jedan je od troje prosvjednika koji su u četvrtak svoje nezadovoljstvo Vladom izrazili prosvjedujući s transparentima u rukama na zagrebačkom Markovu trgu. Prosvjed na koji poziva trebao bi se održati u utorak u 13 sati na istom mjestu, a iz prepiske s prijateljima na facebooku vidi se kako je svjestan zabrane prosvjeda na Markovu trgu, ali kaže kako je nužno ići prosvjedovati.

U pozivu piše kako su "Građani na koljenima, banke svakoga dana oduzimaju domove, te zapljenjuju plaće i mirovine. Nelikvidnost je rekordna, pravne osobe (poduzeća) više ne mogu poslovati. Pronaći posao postala je nemoguća misija. 30.000 mladih ljudi sa diplomom je nezaposleno, a ista sudbina čeka i ostale koji će uskoro završiti svoje školovanje. HRT kao javni medij više ne postoji, sve se cenzurira."

Ova vlast jednostavno mora pasti, piše Pernar, te dodaje da ako građani ne ustanu sada da će ih se jednog dana pitati kako su mogli dozvoliti da ih "ovakva kriminalna vlast uništi".

"Više nemamo izbora. Stavljeni smo pred zid, nalazimo se u kutu i ako uskoro nešto ne napravimo sljedi nam uspostava dužničkog ropstva, uvođenje novih poreza i harača te konačni obračun sa srednjom klasom. Istom onom koju se sustavno uništava i izrabljuje u interesu političkih i financijskih elita. Nemojte ih se bojati, manje ih je nego nas!", završava poziv na prosvjed.

Komentara 245

DE
dezire
07:17 21.02.2011.

Jako pametan dječačić, nema kaj. Toliko pametan da kada bi on sam shvatil koliko je pametan konačno bi shvatil da je glup ko tri stupa.

VE
velikazmija
22:18 20.02.2011.

zna li se ko je tatek ovom pivčiću --kukuriku kokoda kokoda----

OB
-obrisani-
22:59 20.02.2011.

Mali samo HRABRO NAPRIJED i to sto Radis u to moras i VJEROVATI......

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije