Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 32
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Liječnik Ranko Rajović
Povratak na članak

Pustite djecu da trče, skaču, vrte se... Bit će inteligentnija

Najvažniji je period razvoja mozga do sedme godine

Komentari 10

Avatar marijaija
marijaija
12:21 29.11.2015.

Doktor je u pravu, dica su privise uz racunala, a kako i ne bi bila kad oni koji zive u stanovima moraju paziti da ne lupaju, da ne ostete namjestaj, da ne potrgaju odjecu i jos svastanesto NE!

VL
MA
Malenkost
15:12 29.11.2015.

Et sjor Doture! Ethiopljani trcu ki Nojevi. A periodicno tu vlada Glad. Ma cila Afrika je u trci, skakanju i vrtnjavi a evo bizu priko sredozemlja u Evropu da odin donesu svoje Gene. A na njih cekaju nase evropljanke ss velikin, sirokin i masnim guzicama. Kod nji je to jos uvik "lipota".

VL
TH
than
02:09 29.11.2015.

Jel' ovo neka sala sa Boltom ?!?!?! Genetika Rajovicu moj, genetika.... Moze neko da trci koliko zeli, ali, ako nema predizpocije moze samo da trci i dalje i to prosjecno.

VL
Avatar patkovic
patkovic
18:20 30.11.2015.

ne znam zašto , uvek su mi sumnjivi ti stručnjaci sa projektorima po hotelima

VL
BF
beba.frankopanova6
09:54 30.11.2015.

Moze predavanje doktora i negdje u Vk??

VL
DI
dijalektičar
21:13 30.11.2015.

Kao i svaki pojam i IGRA ima svoje lice i naličje.Kao lice igre ja vidim: I = imperativ G = građenja R = radosti/sreće (jasno,Života), A = amen! ili tako je bilo ,tako jest i tako mora biti. Naličje: iičje: i = iluzija g = glavog/najlakšeg r = razloga a = afirmacije. Kad čovjek shvati da je mjera i umjerenost ono iz čega izviru i u što se ulujevaju naši životi,djete će postati istinski subjekt i kreator života.

VL
Avatar IstinaHurts
IstinaHurts
08:43 29.11.2015.

ne smije se reći balkanski jer onda hdz cenzori brišu takve komentare. ali ovakvi nadri-liječnici iz regiona melju, lupe i ostanu živi. ispada kao da djeca do sada se uopće ne igraju i ne trče i ne skaču, da u vrtiću i ispred vrtića nemaju sprave za igranje, i da je to sada otkriveno po prvi puta. zato hrvatska i propada jer ovakvi nadri stručnjaci nas vode u propast

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.