Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 47
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ruske pankerice

Pussy Riot u novom spotu: Nikada se nećemo prestati boriti

Upisi u školu
Foto: Patrik Macek
1/2
07.09.2012.
u 19:42

Borile smo se za pravo na pjevanje, mišljenje, kritiziranje. Da budemo glazbenice i umjetnice, spremne napraviti sve kako bismo promijenile našu državu, bez obzira na rizik, poručuju Pussy Riot

– Borile smo se za pravo na pjevanje, mišljenje, kritiziranje. Da budemo glazbenice i umjetnice, spremne napraviti sve kako bismo promijenile našu državu, bez obzira na rizik. Idemo dalje s našom glazbenom borbom u Rusiji. U našoj zemlji dominira zao čovjek – govore u novom spotu Pussy Riota tri žene odjevene u šarene boje s fantomkama na glavi.

Članice ruskog punk-benda koje su osuđene na zatvor zbog huliganizma, pustile su, naime, novu videosnimku u kojoj poručuju da će se i dalje boriti protiv vladajućih.

U spotu zahvaljuju Madonni, članovima benda Red Hot Chili Peppers i brojnim drugim glazbenicima koji su im dali podršku.

Na kraju videa vidi se kako gori portret predsjednika Vladimira Putina, a djevojke ga zaključuju s porukom "Počni kao "pussy riot" i nikad ne prestani. Borba za slobodu je beskonačna bitka koja je veća od života".

>> Poruka podrške Pussy Riot na poprištu dvostrukog ubojstva

Ključne riječi

Komentara 34

MI
milenadabic
20:13 07.09.2012.

Putin je u Vladivostoku. Tu je sastanak Japana, Kine, Amerike i ostalih u regiji o buducoj ekonomskoj saradnji. Teziste civiliozacije ide u Aziju. Gasovod ide preko Madjarske. To je gotovo. Nikakva propganda ne pomaze. Ali ko gubi, ima pravo da se ljuti. Star kockarska.

OB
-obrisani-
20:23 07.09.2012.

Borile smo se za pravo na pjevanje, mišljenje, kritiziranje. Da budemo glazbenice i umjetnice, spremne napraviti sve kako bismo promijenile našu državu, bez obzira na rizik, poručuju Pussy Riot .. Vi se borite da pevate :-)))))))))) To što vi pevate je za košulju koja se zakopčava na leđa. Zar je mišljenje da možeš da prođeš na crveno. Ako svi piške niz vetar jer smatraju da je to normalno jer jeste normalno a ti misliš da je nenormalno pa piškiš uz vetar . Onda je problem u tvojoj glavi

DU
Deleted user
23:38 07.09.2012.

Američke špijunke.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije