Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 48
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Veliko Trgovišće

Puškom kućne izrade ubio brata na seoskom putu zbog zemlje

ubojstvo (1)
Foto: Matija Topolovec/PIXSELL
1/3
11.03.2012.
u 07:46

Krvavom obračunu braće predhodila je prepirka oko zemlje. Franjo se do svog brata iz obližnje Luke dovezao traktorom, te su te subotnje večeri konzumirali alkohol.

Franjo Halambek (68) ubio je svog brata Ivana Halambeka (64) ispalivši mu sačmu iz puške domaće izrade i to ispred pokojnikove kućice u naselju Zelegaj. Kako doznajemo krvavom obračunu braće predhodila je prepirka oko zemlje.  Franjo se do svog brata iz obližnje Luke dovezao traktorom, te su te subotnje večeri konzumirali alkohol. Susjedi kažu kako se čula i pjesma, ali su se i često svađali baš oko zemlje.

Franjina snaha koja živi nasuprot njega kaže da nije ništa čula, probudio ju je dolazak policije. Susjeda koja je te večeri htjela automobilom do svoje kuće, nemalo se iznenadila vidjevši mrtvo tijelo na cesti u lokvi krvi.Malo  i mirno naselje Zelengaj na samoj granici sa Zagrebačkom župnijom  je u šoku, a mještani, uglavnom vikendaši kažu kako je svemu kriv alkohol

 

Komentara 18

TO
Toni50
10:54 11.03.2012.

Starost nije garancija da si donekle normalan . Teško je kada nema \"stranog\" neprijatelja u hrvatskoj, pa se mora potražiti nešto i u vlastitom dvorištu .. Pomislili bi neki ja ne !

HS
Hrvatski sin
11:31 11.03.2012.

zagorska posla

BE
beneronaldo
15:02 11.03.2012.

i ondak se čudimo Srebrenici, tko neće brata za brata...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije