Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 5
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Posjet Varaždinu

Pusić: VŽ županija najuspješnija u privlačenju europskog novca

pusić
PIXSELL
08.11.2010.
u 17:01

Govoreći o aktualnoj političkoj situaciji, Pusić je kazala da nakon ove katarze, kada je dobar dio vlasti duboko zagrizao u korupciju, moramo početi razmišljati kako ćemo započeti oporavak društva

Varaždinska županija najuspješnija je hrvatska županija u privlačenju novca iz europskih fondova i bilo bi dobro da se nešto iz varaždinskog primjera prenese na državu, jer smo samo na području prometa i zaštite okoliša imali na raspolaganju 53 milijuna eura, a s krajnjim korisnicima ugovoreno je svega jedan posto. Kako ćemo onda 2012. i 2013. godine iskoristiti 3,5 milijardi eura, koliko ćemo imati na raspolaganju - rekla je danas u Varaždinu predsjednica saborskog Kluba zastupnika HNS-a Vesna Pusić.

Govoreći o aktualnoj političkoj situaciji, Pusić je kazala da nakon ove katarze, kada je dobar dio vlasti duboko zagrizao u korupciju, moramo početi razmišljati kako ćemo započeti oporavak društva.

- Koliko god situacija bila neugodna, ona je i nužna, jer se riba čisti od glave. U procesima su razotkriveni visoki dužnosnici HDZ-a i Vlade i to dovodi u pitanje sposobnost ovog tima da nastavi voditi državu - kazala je Pusić.

Komentara 4

OB
-obrisani-
01:13 09.11.2010.

Varaždinska županija najuspješnija je hrvatska županija u privlačenju novca iz europskih fondova i bilo bi dobro da se nešto iz varaždinskog primjera prenese na državu.................... -------------------------------------------------------------------- I to sve od kada je onaj notorni Čačić koju ju Županiju uvalio u u dugove prestao biti župan! Tako da bi dobar primjer VŽ županije bio tak da se i na razini države rješimo Čačića!

OB
-obrisani-
04:33 09.11.2010.

Dali Vesnica zna, daje varaždinski gradonačelnik Čehok i najjači u krađi prvatne imovine? Gradilište u Ribnjaku od 10.000 m koji 1934 kupio moj otac , JNA nacionalizrala 1961a HV vratila 1990. grad Varaždin uzurpirao bez naknade i tamo smjestio Tehnobeton i strane investitore. Tast Čehoka bio predjednik var.suda koji je odlučio da se može vratiti ako grad ( Čehok)nema ništa protiv. Na isti način sagradio privatnu kuču na tako otetom zemjištu familije Labaš. Istovremno je Čehok, isplaio € 50 po m2 Cesarčvoj ženi, koja je bila naša međašica . Cesarec je bio predsjednik opcine Varaždin a sada je predsjednk gospodarsk komore Varaždin. Nama su dali rješenje, da se više netrebamo žaliti. Koga to Vesna hvali, zna li ona to ?

OB
-obrisani-
12:19 09.11.2010.

U broju bolesnih od raka Istru ubrzano nadmašuje Varaždinska županija zahvaljujući domaćem sinu biznismenu Patafti (dragom prijatelju Čehoka) koji je u središtu Varaždina napravio odlagalište radioaktivnog otpada. Naime, nekadašnja postrojenja zagrebačke spalionice otrovnih kemikalija Puto - Patafta je kupio i postavio u središtu Varaždina - negdašnjoj tekstilnoj tvornici VIS i sada svakodnevno iz dimnjaka šalje otrovne dimove u pluća Varaždinaca. ŠALJE RAK! -------------------------------------------------------- Od svojih varaždinskih prijatelja saznao sam da je pravi pomor u gradu ali o tome lokalni novinari u strahu pred moćnim gradskim vladarom Čehokom i njegovim ortacima ne osuđuju se - pisati niti mogu doći do podataka.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije