Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 59
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
sletjela iz kine

Pusić u utrobi Antonova: Vozila bih se u ovome

Vesna Pusić u Antonovu
Foto: Jurica Galoić/ PIXSELL
1/2
09.11.2013.
u 16:08

- Upravo se vraćamo iz Kine kako bi bilo što više ovakvih svijetlih primjera, najavila je ministrica.

Ministrica vanjskih poslova i europskih integracija Vesna Pusić sletjela je danas na Pleso na kojem je "parkiran" najveći avion na svijetu. Vratila se iz Kine gdje je s čelnicima te rastuće ekonomske sile smišljala zajedničke projekte, a komentirala je Antonov 225. 

-Vozila sam se u svačemu, a voljela bih i u ovome. Ali vozila sam se u nečem sličnom, samo manjem, otrkila je Pusć dodajući:  

- Upravo se vraćamo iz Kine kako bi bilo što više ovakvih svijetlih primjera. 

Ključne riječi

Komentara 18

AR
argonaut11
16:28 09.11.2013.

Ukrcajte drugaricu pušić pa ju ispustite iznad marijanske brazde.

ZB
zbuniceva
17:11 09.11.2013.

Koliko znam nitko od sadašnjih ili bivših političara nije ni dana radio u proizvodnoj firmi i nije čudo da nam je tak krasna ekonomija kakva nam je. Nema tu inžinjera elektronike ili strojarstva, ko bi ih pustio blizu vlasti, kajj god. Političari su samo advokati i ekonomisti s tu i tam nekom zalutalom besposlenom strukom. Budućnost nam je garantirano sigurna, biće zakona i ekonomskih studija koliko nas volja, sve budemo uvozili a proizvodnju zatvorili, pitajte Škegru ili Šukera ak ne vjerujete Liniću i Milanoviću, svi voze u istom smjeru.

US
U sridu
17:20 09.11.2013.

A na cemu se ona nije vozila?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije