Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
lokalni izbori

Pusić: Radujem se drugom krugu jer pobjedu čini još slađom

pusić (1)
Foto: Damir Špehar/Pixsell
1/4
29.05.2013.
u 20:10

Iznenađena sam i ne mogu razumjeti tu odluku uprave HEP-a s obzirom na preporuke Vlade. Na resornom je ministru da ispita i u skladu s tim sankcionira sve one koji su sudjelovali u njezinu donošenju – kaže predsjednica HNS-a.

BJELOVAR – Kolege i prijatelji Bajs i Korušec, naprijed svim snagama i veselimo se sljedećoj nedjelji! Važno je motivirati svoje sugrađane da u nedjelju izađu na izbore i potvrde vaše pobjede i u drugom krugu. Ja ću u tome pomoći koliko god mogu – poručila je Vesna Pusić, predsjednica HNS-a, dajući u Bjelovaru potporu Damiru Bajsu i Antunu Korušecu, kandidatima za župana i gradonačelnika.

Konstatirajući sa zadovoljstvom da su obojica u prvom krugu ostvarili odlične rezultate, Pusić je naglasila da se čak i raduje drugom krugu jer to pobjedu čini još slađom. Odgovarajući na novinarske upite potpredsjednica vlade dotakla se i HEP-ove odluke da svojim zaposlenicima u kolovozu isplati nagradu od tri i pol tisuće kuna bez obzira na rezultate poslovanja.

– Iznenađena sam i ne mogu razumjeti tu odluku s obzirom na preporuke Vlade. Na resornom je ministru da je ispita i u skladu s tim sankcionira sve one koji su sudjelovali u njezinu donošenju. Ona nije protuzakonita, ali je suprotna politici i preporuci Vlade i očekujem da će biti revidirana – poručila Pusić.

>>Linić: Sramim se, u HEP- u su digli cijenu, i onda si je stavili u džep!

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije