Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Definicija braka
Povratak na članak

Pusić: Prava manjina ne bi smjela biti podložna referendumu

- Zato je zapravo na građanima Hrvatske da obrane građanska i ljudska prava sviju, znajući da braneći ljudska prava jedne manjine već odmah sutra brane i svoja ljudska prava - kazala je Pusić.

Komentari 4

BU
bubimir55
14:37 17.11.2013.

30 godina prošlog stoljeća se svitom počela širiti ideja nacionalsocijalizma koju je zdušno podržavao popriličan broj političara diljem svijeta. Kada su se stvorile pretpostvke za fašizam bilo je prekasno da se zaustavi tragedija. Danas uz pomoć NVO centara se uvaljujejuje ideja o istospolnim brakovima. Želite li sačuvati dostojanstvo ljudske rase glasajte ZA na referendumu. Ne dozvolite dozvolite nemoralnim osobama iz političke kaste da manipuliraju vama i vašim razumom. Vaš glas ZA je glas ZA razum, ZA prekid manipulacijom ljudskom rodom.

VL
BU
bubimir55
14:38 17.11.2013.

Vaš glas ZA je glas ZA razum, ZA prekid manipulacijom ljudskom rodom.

VL
BU
bubimir55
14:43 17.11.2013.

Manjina o kojoj se govori ne postoji. Postoje osobe neprirodne spolne orjentacije a to nije manjina. Postoji permanetna manipulacija od strane političkih centara ljudima. Glas ZA je glas ZA razum, ZA prekid manipulacijama.

VL
TO
tomtom
17:51 17.11.2013.

Ne radi se ovdje o trazenju prava vec privilegija. Homici bi se pridruzili ekskluzivnoj ekipi tradicionalne obitelji i uzivali u beneficijama koje inace nisu svima dostupne. Znaci da nisu osnovno ljudsko pravo vec privilegija. Tradicionalna obitelj su jedan muskarac i jedna zena, ne moze ih biti vise i ne smiju biti u bilo kakvom drugom partnerskom odnosu osim seksualnom. Na primjer, dalji rodjaci, sustanari, poslovni parneri,... ne mogu zajednicki usvajati djecu, nasljedjivati drzavne penzije, dobiti besplatno socijalno osiguranje i slicno. E, sad bi se homici pridruzili toj privilegiranoj kasti. I to su odlucili reklamirati kao svoje "pravo". Zbog stila zivota, danas je upitna opravdanost poticanja postojanja tradicionalne obitelji pa je besmisleno to jos i prosirivati. Osobno nemam nista protiv homica ali ne zelim sponzorirati njihove aktivnosti, ne zelim da se moj novac od poreza koristi za financiranje njih. Vec sam dovoljno iznerviran privilegijama koje birokracija dodjeljuje sebi, mladim penzionerima, raznim udrugama, paradrzavnim agencinama i poduzecima,.... Uz ovo porezno haracenje samo su mi jos i ovi falili. Balkancima fali realno shvacanje razlike izmedju "prava" i "privilegije". Kao hijene smo, stalno bi otimali jedni drugima. Evo, homici su se pokjazali jednako p..... kao i ovi ostali sto sam nabrojao.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.