Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 19
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Posjet branitelja

Purda: Hvala vam, poštujem Dinamo, ali ostajem hajdukovac

purda
Foto: Robert Anić/PIXSELL
1/7
10.03.2011.
u 10:24

Premijerka Jadranka Kosor bit će kuma djetetu Tihomira Purde

Vukovarski branitelj Tihomir Purda posjetio je i nogometni klub Dinamo koji je financijski pomogao njemu i njegovoj obitelji.

– To nije nikakva klupska akcija nego akcija za više ciljeve. Dinamo se uvijek solidarizirao s hrvatskim braniteljima i zalagao za istinu o Domovinskom ratu. Lijepo je što je Purda hajdukovac – rekao je predsjednik kluba Mirko Barišić.

Dinamo je Purdi i cijeloj obitelji darovao klupsku opremu, a uz Dinamov dres s brojem 204, što je broj vukovarske brigade kojoj je Purda pripadao, danas mu je darovan i dres Hrvatske nogometne reprezentacije s istim brojem. 

Unatoč tome što navija za Hajduk, Tihomir Purda postao je počasni član Udruge navijača Dinama sudionika Domovinskog rata.

Purda je svima od srca zahvalio.

– Poštujem Dinamo, kao i sve hrvatsko, ali ipak ostajem hajdukovac – rekao je Purda. 

Nakon što je posjetio Vladu, hrvatski branitelj Tihomir Purda došao je u Sabor. Pratili su ga zastupnici Petar Mlinarić i Josip Đakić. Na ulazu u Sabor dočekao ga je Luka Bebić, a nakon što se pojavio na galeriji, zastupnici su ga pozdravili pljeskom.

Purda je potom posjetio Klub zastupnika HDZ-a gdje se zadržao oko 15 minuta. Kad je izašao, otkrio je da će kumovi njegovu djetetu biti premijerka Jadranka Kosor i njegov odvjetnik. Purda je sam pitao premijerku bi li željela biti kuma i ona je pristala. Za nju se odlučio jer tvrdi da je zaslužna što je on danas slobodan.

Ključne riječi

Komentara 455

XN
xnet0822
19:52 10.03.2011.

Mihac, odi se liječit u Vrapče kod Neuropsihijatra !

SU
surkwast
12:04 10.03.2011.

Ne mogu da verujem koja količina morbidnog ponašanja prema Purdi. Sramite se Hrvati.

SH
ShimpoPimpo
11:52 10.03.2011.

Vise se ne zna tko pije tko placa. Jel taj covjek ne cita novine? Mogao je i Sanadera za kuma pozvati...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije