Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 173
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Zastupnik srpske manjine

Pupovac nakon izlaska iz Središnjice HDZ-a: Razgovori se nastavljaju sutra

Milorad Pupovac
Foto: Patrik Macek/PIXSELL
1/5
05.10.2016.
u 14:14

Sastanak s Andrejom Plenkovićem je rezultat uzajamnog interesa, prije svega predsjednika HDZ-a, za nastavkom razgovora, kazao je potpredsjednik SDSS-a.

Potpredsjednik SDSS-a Milorad Pupovac najavio je za četvrtak nastavak pregovora predstavnika nacionalnih manjina s HDZ-om, istaknuvši kako ne očekuje komplikacije u pregovorima. 

- Razgovarali smo o tome da nastavimo razgovore koje smo prekinuli prošli tjedan, a koji će biti nastavljeni sutra - kazao je Pupovac novinarima danas nakon izlaska iz središnjice HDZ-a.

Sastanak s Andrejom Plenkovićem je rezultat uzajamnog interesa, prije svega predsjednika HDZ-a, za nastavkom razgovora, dodao je.

Na novinarski upit koji su uvjeti za potpise podrške Plenkoviću za mandatara, odgovorio je kako su to poznate stvari. "Samo ćemo nastaviti ono o čemu smo razgovarali i o čemu imamo dokumente, jer smo zbog kratkoće vremena stali na pola puta", kazao je.

Pupovac je pojasnio da će se u četvrtak zastupnici nacionalnih manjina pojedinačno sastati sa čelnicima HDZ-a, uključujući i zastupnike SDSS-a.

Upitan hoće li potpise Plenkoviću dati u četvrtak ili petak odgovorio je kako ne očekuje komplikacije u pregovorima te smatra da bi oni mogli biti privedeni kraju razmjerno brzo. - Ponedjeljak je dovoljno daleko da to možemo napraviti - poručio je.  

>>HUP: Zabrinuti smo zbog informacija o mogućem političkom trgovanju pozicijama u državnim tvrtkama

>>HDZ i Most dobili su dovoljno vremena da završe pregovore

Komentara 9

FT
feel_the_coruption
14:24 05.10.2016.

Niti jedna zemlja u Europi nema takav izborni sustav gdje manjine ucjenjuju i trguju sa zagarantiranim mandatima. Pod hitno mijenjati zakon.

RU
ruhige
14:26 05.10.2016.

Ajde milorade, spomeni ugroženost pa da idemo dalje. Dok tisuće hrvata hrli u strane zemlje tražiti kruha on bi svoje u državna poduzeća.

DU
Deleted user
14:27 05.10.2016.

Dokad manjine mogu utjecati na većine. Vrijeme je za korekcije u izbornom zakonu.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije