Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 9
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Referendum o ZOR-u
Povratak na članak

Pupovac: Bilo bi bolje da je o referendumu odlučivao Sabor

Tumačenje da je sud odlučivao politički nije želio komentirati. - I ovo je na granici onog što mogu reći kao zastupnik - rekao je Pupovac.

Komentari 5

BR
brgr
16:36 20.10.2010.

Zekoslav taj traktorista je jedan od onih koji ti vodi drzavu,da smo mi slusali pupavca ne bi do traktorijade ni doslo. I de molim te prekin stalno da se hvalis, traktorijadom mozda ces ti za koju godinu i da bjezis pjeske.

VL
OB
-obrisani-
15:34 20.10.2010.

Tko je ovaj? Još jedan TRAKTORIST? Zašto je u Hrvatskom Saboru?

VL
BZ
Branko Zajec
15:38 20.10.2010.

Sada će se svi vladajući \"čuditi\" odluci suda, a spremno su na nagovor Šeksa odbili raspravljati o referendumu. Šeks, da bi se riješio \"vrućeg krumpira\" samo je lagano proslijedio svojoj ispostavi da ona odluči. Međutim, sada su si stvorili velikii problem. Zahuktali sindikati, očigledno ne žele se pomiriti sa demokracijom na HDZ način. Možda novo referendumsko pitanje bude nepovoljno i za sud i za Sabor !?? Mislim da samo malo vjetra u leđa treba, da građani izađu na ulice. Vidim iz izjava, sindikati su spremni i za to, a onda.... tko će biti kriv, ako nam se dogodi Grčka ili Francuska..... Možda je to i jedini način, da se otjera nasilna manjina, koja maltretira i ne uvažava većinu.

VL
KA
karambita
15:55 20.10.2010.

Zekoslav i jolly, smirite hormone. Pupovac je jos jedan od realnijih osoba u Saboru, ima njih vise koje bi trebalo stapom po ledjima. Sad mi pade na pamet tzv. republika srpska krajina. Pa u njoj je glavnu rijec imao policajac Martic....a vidi usporedbe.... Hrvatska ima u saboru pijanog Seksa. Jedna je propala sa policajcem, bogami ako se Vladek brzo ne otrijezni, propade i Hr.

VL
Avatar jovanhovan
jovanhovan
09:05 22.10.2010.

E moj pupovac, znamo mi kaj ti misliš, jako je tebi stalo do radničkog mišljenja.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.