Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
tončići
Povratak na članak

Puno znači kada mlad čovjek na početku karijere ima dobar vjetar u leđa, i to od oca

Kada nosite prezime Dvornik, Šerbedžija, Vrdoljak... nosite i svojevrstan teret. Teret da se morate baviti poslom od javnog interesa, da su vaši uspjesi vrijedni punjenja novinskih stupaca, da morate barem na neki način dosegnuti uspjeh svojih roditelja. Naših poznatih dinastija ima mnogo, a mi vas podsjećamo na one koje generacijama ostavljaju dubok trag u hrvatskoj povijesti

Komentari 2

OB
Objektivno...
10:10 06.07.2014.

... puno znači kada diplomiraš stomatologiju i odmah u elitnom dijelu grada kupiš dva stana koje temeljito renoviraš, opremiš stomatološkom opremom... nekako u to vrijeme tata ti je od jutra do mraka zauzet izgradnjom dječjeg odmarališta i bazena kod čika Stipe i cijena odmarališta skoči sa 19 milijuna proračunskih kuna na najmanje duplo toliko milijuna kuna... Ako nije bilo vjetra u leđa od oca - sorry.....možda su Hrvati zvali 060 telefon da pomognu tatinom sinu da sinu kupi te stanove i digne kredit kod iste banke kod koje je digla i tatina udruga!?

VL
Avatar mileudarcina 1
mileudarcina 1
20:30 05.07.2014.

Bez babe ništa.....

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.