Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 175
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
presude potvrđene
Povratak na članak

Pumama koji su strijeljali po Koradeovu naređenju manje kazne

Bivši pripadnici 7. gardijske brigade uhićeni su u listopadu 2009. Među njima je trebao biti i Ivan Korade, ali se ubio

Komentari 1

Avatar branko.stojkovic.92
branko.stojkovic.92
08:25 04.06.2017.

Moja knjiga: Tko je ubio hrvatskog generala Ivana Koradea, je sačinjena od materijala - gotovo od 500-tinjak stranica. Mnoge fotografije sam sačuvao (koje više ne postoje) iz raznih domaćih i stranih listova. Pregledao sam sve video zapise na You Tube,, i dokumentarne filmove. I sve sam revno iz analizirao. Iako je sve gotovo palo u zaborav, vrijeme ja da nova istina "uskrsne", i da netko dade sve odgovore na moja pitanja.. Ne treba zaboraviti da u toj istoj 2008. godini, iza Ivana Koradea, su nestali pod čudnim okolnostima nekoliko hrvatskih generala, kao što su; Damir Goršeta i Gordan Čačić. Te, su ubijeni novinari; Ivo Pukanić i Niko Franić, i Ivana Hodak, kći od poznatog Zagrebačkog advokata... Pitam vas: Kakvi su to "policijski specijalci", koje je omela i onemogućila "magla", dana 02. travnja 2008. godine, u izvršavanju svoje profesionalne policijske dužnosti, u hvatanju "navodno" odbjeglog hrvatskog generala Ivana Koradea?! U Dnevniku na prvom programu HRT-a, uživo se je uključio 03. travnja 2008., u 19,30 sati, ravnatelj policije i MUP-a RH., Marijan Benko, koji je dao novinaru Zoranu Šprajcu, svoju izjavu za državnu televiziju. Što znači, da; Benko, nije izjavu dao sa lica mjesta, nego se je javio iz Zlatar Bistrice. Ovo je izjava Marijana Benka: "Da, točno je, prema planu, s obzirom da su noćas (02.04.2008,) bili vrlo teški uvjeti, bila je GUSTA MAGLA, mi smo obustavili pretragu terena, i danas (03.04.2008.) kad su se stvorili uvjeti, operativno taktičke grupe kr

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.