Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 170
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NEVIĐENO!

Puljanin donirao pronađeni novac, a onda se javio pravi vlasnik

grad Pula
Foto: Dusko Marusic/PIXSELL
1/3
20.09.2019.
u 14:31

-Nikad, ali nikad ne izlazim van kada nešto doniram, no s obzirom na to da je sve otišlo tako daleko želim iskoristiti priliku i pozvati sve da pomognu u prikupljanju namirnica za potrebite, kazao je Puljanin

Puljanin Damir Bubić prošlog tjedn pronašao na pulskim Giardinima novac koji je donirao u dobrotvorne svrhe udruzi "Naš san njihov osmjeh"

Naime, nakon što je u medijima izašla vijest o pronalasku novca Bubića je kontaktirao Petar Kovačević čiji je opis lokacije i iznosa izgubljenih novčanica bio približno točan. Međutim, Kovačić je odustao od sastanka s Damirom Bubićem jer je shvatio da pronađen novac vjerojatno nije njegov.  

Potom je Puljanin odlučio u iznosu od 400 kuna kupiti ulje i prašak za robu i donirati je humanitarnoj udruzi "Naš san njihov osmjeh". Bubića je nazvao stariji muškarac koji mu je kazao točnu lokaciju kao i iznos novca koji je izgubio, no odbio je preuzeti novac, piše Glas Istre.

- Uglavnom, objasnio sam mu da novac neće ostati meni, već da ide udruzi. Bio je zadovoljan, nije pustio ime, nije se predstavio, ali zahvalio sam mu se u ime korisnika udruge! Kako bi zaokružili cijelu priču tih 400 kuna pretvorili smo u 800 i kupili 45 litara ulja i 15 kilograma praška za robu. Nikad, ali nikad ne izlazim van kada nešto doniram, no s obzirom na to da je sve otišlo tako daleko želim iskoristiti priliku i pozvati sve da pomognu udruzi "Naš san njihov osmijeh" u prikupljanju namirnica za potrebite. Priključite se u njihovu akciju koja će mnogim obiteljima olakšati život, poručio je Damir.

 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije