Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 88
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
''Korupcija ubija''
Povratak na članak

Puljak o smrti Vladimira Matijanića: 'Možemo već sada pretpostaviti da će komisija utvrditi da je sve bilo u redu'

''Takav zdravstveni sustav će sada istraživati jesu li njihove stranačke kolege napravile propust'', piše splitski gradonačelnik Ivica Puljak.

Komentari 10

SA
sanikol
13:47 08.08.2022.

To što je izjavio Puljak u vezi sa smrti novinara je izvan same pameti. Po njemu svi zaposleni liječnici su HDZovci jer se drugi, na pr njegovi ili SDPovi ne mogu zaposliti s obzirom da nemaju HDZovu iskaznicu. Budalo jedna,, koliko liječnika koji nisu simpatizeri HDZa, ima na burzi. Da Bog dao da ti zatreba, nakon ovakve izjave, nešto u bolnicama u kojoj su samo HDZovi liječnici (nažalost to nije istina pa ćeš biti primljen kao i svi ostali bolesnici). Isto tako bez obzira što bi premjer trebo voditi jednako računa o svim djelovanjem Hrvatske nakon ovakve izjave u kojoj se vidi mržnja prema njemu (spomenut je i on u toj izjavi) i HDZu, da dođe na koljenima na Markov trg, moglo bi mu se dogoditi da se vrati u Spli neobavljena posla jer je to svojim izjavama i zaslužio. On je predsjednik stranke koja ima 1% birača.

VL
DU
Deleted user
14:43 08.08.2022.

Njegova opčinjenost HDZ-om već polako prelazi u patologiju. Može li se on u takvom stanju posvetiti gradu i problemima koje u posljednjih godinu dana nije ni taknuo?

VL
DU
Deleted user
13:37 08.08.2022.

da da puljak bezgrešni... da se radi o joži iz pušće bistre, nekome potpuno "nevažnom", nitko se ne bi dizao na zadnje noge i bjesnio.

VL
AF
afer
14:34 08.08.2022.

Čovjek bez morala blati jednu profesiju stranački ih bojeći samo da se i on čuje i vidi. Patetičan je.

VL
TA
tar65
15:20 08.08.2022.

A ne smeta Puljku da na čelu Čistoće Split postavi direktora koji je dok je vodio Komunalac Samobor samo zapošljavao ljude sa iskaznicom HSS ili SDP,to mu ne smeta.

VL
BL
bloom
13:37 08.08.2022.

Neceš razbojniče

VL
Avatar DIXI
DIXI
21:50 08.08.2022.

Bez obzira na političku pripadnost, nije u redu da sa svog položaja unaprijed diskvalificira nalaze stručne komisije. Nažalost, populizam.

VL
SA
sasha68
10:15 09.08.2022.

ja sam u najvećoj koroni zvala hitnu stigli su za 9 min,obavljeno sve brzo kvalitetno,sređena na traumi,poslije toga fizikalne i ine terapije koje cak nisam cekala nego samo dva tjedna, nikad me niko nije zeznuo za moja zdravstvena prava,nista nisam plaćala ni vukla veze, ja nisam ,,ugledni novinar,,obična sam žena radnica (koja plaća ove sve koji sad hračaju)i nikad baš nisam imala nijedan problem, naše zdravstvo je vrh kakvi su vani,ko nije bio moze pljuvat po našem, ko je bio i vidio zna cijeniti nas sustav

VL
DU
Deleted user
13:05 08.08.2022.

Neka institucije rade svoj posao! Hvala ti Franjo na ovakvoj zemlji, nek crknu oni kojima smeta korupcija!

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.