Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 40
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ISKORIŠTAVANJE DJECE
Povratak na članak

Uhićen Nizozemac (70) koji je mobitelom snimao djevojčicu

Tijekom vožnje turističkim brodom mobitelom snimao djevojčicu bez gornjega dijela kupaćeg kostima...

Komentari 4

IL
ilijan
12:44 08.08.2017.

Treba starog konja kastrirati.

VL
IS
istima
18:32 08.08.2017.

Hm...ne suosjećam sa pedofilima, al meni ovo pomalo izgleda ko lov na vještice...... Ne znam kako može biti kriminalno djelo snimiti nekoga onakvog kakav se namjerno prezentira u javnosti. Bliže mi je pameti zabraniti roditeljima da na taj način pokazujuju dijete........ iako mi je i to glupo. Na ovaj način može ti se dogoditi da te zatvore zbog bilo kakvog snimanja na javnom prostoru.

VL
Avatar mrTrobec
mrTrobec
15:56 08.08.2017.

Odgovorni su roditelji koji po plažama navlače golu,polugolu djecu usprkos preporuci dječje pravobraniteljica da djeca na plaži nebi smjela biti gola

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.