Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 14
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
INA

Pukao cjevovod u Rafineriji Sisak, vatrogasci saniraju štetu

'sis...271006...sisak...rafinerija nafte sisak snimio nikola cutuk'
'nikola cutuk'
20.11.2011.
u 22:30

Utvrđeno je da nije došlo do puknuća JANAF-ovog naftovoda kako se prvo mislilo

Iako je prvo izvijestila kako je došlo do puknuća naftovoda u INA-inoj Rafineriji u Sisku, Državna uprava za zaštitu i spašavanje, večeras je izvijestila kako ipak nije pukao naftovod nego cjevovod.

- Utvrđeno je da nije došlo do puknuća JANAF-ovog naftovoda. Naime, došlo je do puknuća cjevovoda koji doprema naftu iz naftovoda do primarne prerade, koja se nalazi u krugu INA Rafinerije Sisak - priopćio je DUZS.

Sanacija je u tijeku i trebala bi biti završena sutra.

Ključne riječi

Komentara 2

Avatar sultan46
sultan46
23:44 20.11.2011.

Gosp-Novinari,,ako je nesto puklo onda je to cijev a ne cjevovod.... kako moze cjevovod da pukne??? .

OM
omer
08:35 21.11.2011.

Tek što je rafinerija puštena u pogon opet se dogodila havarija, meni se čini da to više nije slučajno, pokušava se na sve moguče načine uništiti i zaustaviti rafineriju od daljnje proizvodnje, volio bi da nisam u pravu ali to je stvarnost i pitanje je samo dana kad če to objavit., --nažalost.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije