Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 36
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Centar “Key”
Povratak na članak

Puhove othranjene na bočicu vratile u šumu

Iz zagrebačkog stana mama i kći preselile su se na seosko imanje, u veći prostor za smještaj životinja, koje spašavaju već godinama.

Komentari 11

EO
EO
01:29 22.09.2018.

Svaka čast ovoj svestranoj djevojci i roditeljima koji ju podržavaju. Budućnost je u dobroti i pomaganju onima čiji glas se ne čuje, a ne u sebičnosti i narcizmu koji su, nažalost, vodeće bolesti današnjice.

VL
VE
VegCook
01:37 22.09.2018.

Evo samo da napomenemo da Mariana uz sve to što radi još i piše recepte za našu vegansku stranicu VegCook net <3

VL
Avatar Šime Validžić
Šime Validžić
14:09 21.09.2018.

Odlično je što ima ljudi koji spašavaju životinje i, kad se radi o autohtonoj vrsti koja prirodno živi u Hrvatskoj, vraćaju ih u prirodno stanište. Ne vidim razloga za negativne komentare.

VL
PI
pimnpekpeka
09:18 21.09.2018.

A puhovi vjerojatno doživjeli fraz vidjevši ovu istetoviranu rugobu

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.