Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
OČEVID U TIJEKU

VIDEO Pucnjava u Zagrebu: Policija blokirala promet, dvije osobe ranjene i prevezene u bolnicu

Foto: Marko Prpic/PIXSELL
1/6
15.01.2021.
u 11:00

Susjedi javljaju da je već oko 5 sati policija došla spremna. Opkolili su i zatvorili cijelu ulicu, a počinitelji se još traže.

U noći s četvrtka na petak u zagrebačkom naselju Ferenščica u Lovinčićevoj ulici došlo je do pucnjave u kojoj su ranjeni muškarac i žena.

Još uvijek nisu poznati motivi napada, ali PU zagrebačka izašla je s prvim informacijama.

"Dok su se 31-godišnjak i njegova vršnjakinja nalazili u osobnom automobilu marke BMW zagrebačkih registracijskih oznaka, u njihov se automobil zaletio osobni automobil iste marke talijanskih registracijskih oznaka. Iz tog vozila izlaze dvije nepoznate osobe, muška i ženska, verbalno se sukobljavaju s njima te pješice odmah potom odlaze s mjesta događaja, a vozilo ostavljaju na tom mjestu", kažu iz policije.

Foto: Ilustracija/Marko Prpic/PIXSELL

Nekoliko minuta kasnije, doznajemo, na istu tu lokaciju dovezla su se četvorica muškaraca, od kojih je jedan ispalio više hitaca iz vatrenog oružja u njihovu smjeru i ranio ih. U ovom trenutku liječnička pomoć ozlijeđenima se pruža u KB-u Merkur te je utvrđeno da su teško ozlijeđeni, ali da ozljede nisu opasne po život.

Očevid i intenzivno kriminalističko istraživanje su u tijeku.

Susjedi javljaju da je već oko 5 sati policija došla spremna. Opkolili su i zatvorili cijelu ulicu.

 

Ključne riječi

Komentara 96

DU
Deleted user
11:08 15.01.2021.

Skupa auta? Očito se ovdje pravopis prilagođava ovim revolverašima iz članka. Jadno!

Avatar mr.sc.Vaso
mr.sc.Vaso
11:12 15.01.2021.

Ako nisu oni osunčani sam ću si dati žuti...

BE
belototo
11:05 15.01.2021.

Skupa auta? Skupocjena auta? Vlajska gramatika?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije