Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 161
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Krvavi obračun

Pucnjava u Trogiru: teško ozlijeđen muškarac (40), napadač uhićen

Ilustracija
Foto: Dalibor Urukalović/PIXSELL
01.11.2018.
u 09:11

Utvrđeno je da je 40-godišnjak ozlijeđen u predjelu noge, a ozljeda je okvalificirana kao teška

Muškarac (40) ozlijeđen je u pucnjavi koja se sinoć dogodila u Trogiru, izvijestila je PU splitsko-dalmatinska jutros.

Naime, sinoć u 19.40 sati zaprimljena je dojava djelatnika Hitne medicinske pomoći da je u ulici Put Gradine u Trogiru pružena liječnička pomoć muškarcu ozlijeđenom vatrenim oružjem. Policijski službenici su izišli na mjesto događaja, gdje je obavljen očevid. 

- Prema prvim informacijama, 40-godišnjaku je oko 19.10 sati prišla muška osoba, te je do njih došlo najprije do verbalnog, a zatim i do tjelesnog sukoba, pri čemu je 40-godišnjak ozlijeđen vatrenim oružjem, dok se počinitelj udaljio s mjesta događaja. Utvrđeno je da je 40-godišnjak ozlijeđen u predjelu noge, a ozljeda je okvalificirana kao teška, te je zadržan na bolničkom liječenju. Uhićena je osoba koja se dovodi u svezu s ozljeđivanjem. U tijeku je kriminalističko istraživanje - izvijestila je policija.

Ključne riječi

Komentara 7

Avatar Največi hrvat u istoriji
Največi hrvat u istoriji
10:39 01.11.2018.

Pucnjava u Trogiru: teško ozlijeđen muškarac (40), napadač uhićen. Kontejneri su neozljeđeni što je najbitnije za domoljubne kopače. Imamo Hrvatsku.

Avatar Ante-Portas
Ante-Portas
09:36 01.11.2018.

vojsku na granice. Opet Sirijci.

RI
rightside
10:50 01.11.2018.

"lokalni serifi"(citaj druker) mogu radit sta zele,,a policija ce ih "kao trazit")))))

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije