Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 188
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Dračevac

Pucnjava u Splitu: Napadač ušao u stan i pucao, ranjena jedna osoba

Split: Nepoznati napadač nekoliko puta nožem izbo 53-godišnjaka
Foto: Ivo Cagalj/PIXSELL
1/2
06.11.2020.
u 00:20

Ozlijeđena osoba hitno je prevezena u bolnicu, a po prvim informacijama nije životno ugrožena

Splitska policija izvijestila je kako je danas oko 22:30 sati u Splitu na području Dračevca zasad nepoznati napadač ušao u stan u kojem su se nalazile dvije osobe te pucnjevima iz vatrenog oružja ozlijedio jednu osobu.

Ozlijeđena osoba hitno je prevezena u bolnicu, a po prvim informacijama nije životno ugrožena, prenosi Dalmacija danas.

Policija na mjestu događaja obavlja očevid, nakon kojega će biti poznato više informacija.

Ključne riječi

Komentara 1

SI
sisavac
06:56 06.11.2020.

ako nema smrtno stradalih, kazna će biti guljenje krumpira mjesec dana. klasika u hr sudstvu, pravosuđu. al fora je ovo postalo, ne čeka se sudska odluka, presuda, već se odnosi rješavaju direktno, što je i najbrže, uglavnom i najpravednije, oko za oko, zub za zub, je ipak najpravedniji način kažnjavanja. djeluje brzo, u ogromnoj većini slučajeva kazna ja razmjerna zločinu, pravda je zadovoljena, ako je kazna prežestoka, slijedi uzvrat, pa se ima obzira kod kažnjavanja. ne znamo ništa o ovom slučaju, a ni ne trebamo. ako je ovo prvi čin, oštećena strana može uzvratiti. jer čekati na naše sudstvo znači ostariti i odprditi bez zadovoljštine. znaš, reći ćete to je split, al opet, i tamo ima ljudi.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije