Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 150
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
DRAMA U ŠOPING CENTRU
Povratak na članak

Nekoliko mrtvih u pucnjavi u Kopenhagenu, jedna osoba je uhićena

Glavna kopenhaška bolnica Rigshospitalitet primila je na liječenje „malu skupinu pacijenata“, priopćio je njen glasnogovornik. Dodao je da je bolnica pozvala dodatno osoblje, uključujući kirurge i medicinske sestre.

Komentari 7

Avatar Gerbil, the farming Troll
Gerbil, the farming Troll
20:33 03.07.2022.

Pred neko vrijeme je bilo u Oslu, pa nedavno ooet u Berlinu, sada Kopenhagen. Spavači se bude.

VL
PR
prajdali100
21:34 03.07.2022.

Svijet puca po šavovima.Možda se radi o nekom novopečenom i neasimiliranom Dancu koji je demokraciju shvatio na neki osebujan način.

VL
OT
otrovnijezik
20:50 03.07.2022.

Demokratska žustra rasprava ali još uvijek manja od umjerene oporbe.

VL
ŽU
ŽutiMrav
22:52 03.07.2022.

Zabio se Josipović.

VL
Avatar Bud Humski
Bud Humski
21:00 03.07.2022.

Oruzje koje "zapadne demokracije" pumpaju u Ukrajinu polako se vraca tamo odakle je i doslo... Cuo sam od nekih dobro obavjestenih ljudi da se u Ukrajini moze nabaviti sto god pozelis. Dolaze trgovci oruzjem iz Sirije, Yemena, Libije... svih drzava gdje su "zapadne demokracije" prodavale demokraciju. Moglo bi biti mnogo "veselije" po europskim gradovima ovog Bozica nego prijasnjih godina... Amerikanci presretni... njihov vojno-industrijski kompleks ima narudzbi "preko glave". Cak i njihov preskupi ukapljeni plin ide "k'o halva"! A na jesen stizu nova "kombinirana polivalentna cijepiva", kazu da sprijecavaju sve moguce bolesti, efektivna i protiv buducih virusa...! Dok je ovaca bit ce i novaca, ali i jada i bijede...

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.