Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 8
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
SJEVERNA KAROLINA

Pojavile su se informacije da nije bilo pucnjave u školi, vodena pumpa se pokvarila?

Napad na sinagogu u SAD-u
JOHN ALTDORFER/REUTERS/PIXSELL
09.11.2018.
u 15:26

Još uvijek nema službene potvrde o tome što se zapravo dogodilo u srednjoj školi Topsail

U Sjevernoj Karolini policija je dobila dojavu o pucnjavi u srednjoj školi Topsail kod grada Wilmingtona. Dojavu je policija zaprimila u 6.30 sati ujutro po lokalnom vremenu, javlja RT. Policija je izašla na teren u potrazi za napadačem. No, čini se, prema novim informacijama, da pucnjave nije ni bilo.

Kako pišu mediji, dio školske opreme se popravljao i proizvodio zvuk poput pucnjave. Navodno da se radilo o kvaru na vodenoj pumpi.

Jedan je otac na Twitteru objavio da se sve dogodilo prije nego što je njegovo dijete otišlo u školu, dodajući da je jedan od školskih kolega javio da ne dolazi zbog pucnjave. U istoj ovoj školi u svibnju je došlo do incidenta kada je jedan učenik donio veliki nož, dok je drugi učenik donio poluautomatsku pušku kako bi se obračunao s napadačem. Zbog tog incidenta ta srednja škola u svibnju je bila zatvorena.

Roditeljima je javljeno da su sve škole u istočnom djelu okruga zatvorene i da dođu po svoju djecu koja su već otišla u školu.

Podsjetimo, najmanje 200 ljudi svjedočilo je tragičnom i još ne do kraja razjašnjenom masovnom pokolju u klubu Borderline Bar and Grill u gradu Thousand Oaks u Kaliforniji u srijedu nakon 23 sata po lokalnom vremenu.

Napadač je bivši američki marinac čiji motivi nisu bili jasni. Ušao je u klub i otvorio vatru iz poluautomatskog pištolja bez upozorenja te ubio 12 ljudi, uključujući i zamjenika šerifa okruga Ventura Rona Helusa. Ubojica je zatim ubio i sebe.

Ključne riječi

Komentara 17

DI
Diosiario
13:50 09.11.2018.

KIad meni netko kaže da je bolje školstvo u Americi nego u Hrvatskoj. Nema šanse da bih ja svoje djete posalo u Ameriku na školovanje ni kad bih imao te novce. Pa tamo je lakše poginuti sjedeći u školi negogo u Hrvatskoj u prometu.

SO
SoloHan
14:29 09.11.2018.

Mogli su znat da će bit sranje kad je onaj u Califoniji ubio Šerifa, otkad je kod nas u Zagrebu umro Šerif, svako malo se puca po gradu.

DU
Deleted user
14:22 09.11.2018.

Dozvolitii m još više oružja, ne samo osobno, već i tenkove, avione , haubice, rakete.... i sve ostalo što se nisam sjetio...., da dronove.... neka se poubijaju međusobno, a ne da ubijaju po svijetu....., tu je Trump u pravu, neka se naoružaju do grla i udri.....što prije to bolje po sav ostali svijet.....

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije