Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 190
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Strava u SAD-u

Pucnjava u Nevadi: Napadač ušao u restoran i ubio troje ljudi

Pucnjava
Arhivska fotografija
06.09.2011.
u 21:40

Među ubijenima su dva pripadnika Nacionalne garde SAD-a koji su na mjestu preminuli

Tri osobe su ubijene, a najmanje pet je ranjeno nakon što je naoružani napadač otvorio paljbu u IHOP restoranu u gradu Carson u Nevadi.

Napadač, vjerojatno bivši zaposlenik restorana, pucati je počeo oko 9 sati ujutro prema lokalnom vremenu, javlja New York Times. Policija je priopćila kako je pronađen na parkiralištu gdje se sam prostrijelio i sumnja se da će preživjeti.

Među ubijenima su dva pripadnika Nacionalne garde SAD-a koji su na mjestu preminuli, dok su ostali preveženi u bolnicu. Tijekom operacije još je jedna osoba podlegla ozljedama.

Još uvijek nema detalja o motivima napada kao niti o identitetu napadača.

Ključne riječi

Komentara 9

Avatar Zag
Zag
07:58 07.09.2011.

Startrack je napisao/la: Amerikanci gdje idu idu ko ljudi vojskom na vojsku Koji ku... čekaš,javi se i piči nekud u Afganistan ili Irak,ko čovjek - ne gubi vrijeme

Avatar walterkomunistihrvatske
walterkomunistihrvatske
22:22 06.09.2011.

. ..KAD JE LIK SKUŽIO DA TERORISSTI NATO\"PAKTA\"KAPOM i ŠAKOM UBIJAYU CIVILE U LIBIJI,AFGANISTANU,PAKISTANU,IRAQU ODMAH JE UZEO DUGU DEVETKU i U DEVET SATI U YUTRO ZZERO OSVETIO STRADALE NEVINE CIVILE OD TERORISSTIČKE RUKE NATO\"PAKTA\". ..JaCCa JadranKA KoCCor. ..

OB
-obrisani-
09:02 07.09.2011.

pa znade se i nesto malo vise od toga, tocno je kaj je pisac teksta napisao ali nije napisao da je to napravio \"bivsi radnig\" tog restorana

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije