Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
poslije ponoći

Pucnjava u Bibinju – 22-godišnjaka propucao stric?

\'14.01.2009.,Dugo Selo, - Josipa Zorica 1.Nepoznati pocinitelj nozem je izbo zaposlenika Katastra koji je prevezen u bolnicu.Policija na mjestu zlocina radi ocevid.Photo: Marko Prpic/PIXSELL\'
Marko Prpić/PIXSELL
11.09.2012.
u 10:05

Ustrijeljen je u rame, a na policijskoj je obradi navodno njegov 49-godišnji stric

Zadarska je policija sinoć poslije ponoći dobila dojavu da je u pucnjavi u Bibinju pokraj Zadra teško ozlijeđen 22-godišnji Bibinjac. Ustrijeljen je u rame, a na policijskoj je obradi navodno njegov 49-godišnji stric, također iz Bibinja.

Što je uzrok sukoba, još se ne zna, a više informacija bit će dostupno nakon obrade slučaja.

Komentara 10

DU
Deleted user
10:22 11.09.2012.

Pa đe striko oca da mu poljubim.Da nije strina kumovala ruka joj se osušila.I u Bibinju najpitomijem kraju u ciloj Rvatskoj. Šalu na stranu, neka se dečko oporavi to je sada najbitnije, a razlog je morao biti gadan za ovako nešto napraviti..

BU
Bukowski
10:32 11.09.2012.

Dobro, srećom, dečko je preživio, ali mene zanima ovo; Mjesto se zove Bibinje 1. Tko - što; Bibinje 2. Koga - čega; Bibinja 3. Komu - čemu; Bibinju 4. Koga - što; Bibinje 5. Oj; Bibinje 6. O komu -u - o čemu; Bibinju 7. S kim - čim; Bibinjem Bibinjama?

MA
mareiaco
14:23 11.09.2012.

Sigurno ga nije propuco iz čistog mira .Mora da tu ima nešto.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije