Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 95
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Izbila svađa

Pucnjava ispred riječkog grilla: Uzela sam dijete (6) što sam prije mogla i bježala sam prema doma!

Rijeka: Nakon sukoba između više osoba došlo do pucnjave u Osječkoj ulici
Foto: Nel Pavletić/Pixsell
1/8
01.11.2016.
u 15:40

Sukob između više osoba navodno je izbio već na benzinskoj crpki te je uslijedila divlja vožnja ulicama sve do grilla Adria

Dvije osobe ozlijeđene su u pucnjavi koja se danas oko 12 sati dogodila u Osječkoj ulici ispred riječkog grilla Adria, priopćila je PU primorsko - goranska. Pucnjavi je prethodio sukob više osoba, a nakon pucnjave ozlijeđene osobe prevezene su u riječku bolnicu.

- Sa svojim šestogodišnjim djetetom sam sjedila na terasi kafića Adria u trenutku kad je došlo do pucnjave. Sva sreća da se sve brzo odvilo, iako se meni činilo kao da je trajalo čitavu vječnost. Još se tresem, pogotovo jer je dijete bilo uz mene. Tek što smo kćer i ja naručili sok, odjednom se čulo par ispaljenih metaka.

Foto: Google Earth

Pogledala sam prema cesti i vidjela dva automobila. Jedna osoba je stajala pored auta s pištoljem, drugi je izlazio iz auta također naoružan i počeo je pucati u smjeru kafića. Uzela sam dijete što sam prije mogla i bježala sam prema doma. Policija je stigla jako brzo. U sjećanju mi je ostao tek plavi auto i naoružani ljudi - ispričala je za Fiuman.hr majka koja se s djetetom našla na terasi ugostiteljskog objekta.

Očevidom na mjestu događaja rukovodi županijski državni odvjetnik u Rijeci. Sve okolnosti događaja trebale bi bi biti utvrđene očevidom, a Novi list piše da je pucnjava počela na benzinskoj pumpi, nakon čega je uslijedila automobilska jurnjava po Rijeci do kafića u Osječkoj ulici te da je nakon pucnjave više osoba privedeno.

>> Ubojstvo u Baru: Na motoru prišao automobilu i smaknuo navijača Crvene zvezde

Ključne riječi

Komentara 18

SU
sudac22
15:42 01.11.2016.

Ne zna se tko su veći kriminalci. Politiari,suci ili ovi obični razbojnici koji rade za njih i imaju zaštitu od političara i sudaca.

ME
melinda
14:54 01.11.2016.

Uhapsiti sve vinovnike toga divljanja i suditi im za pokusajj ubistva vise osoba koji su bili izlozeni razmjeni pucnjave tih divljaka....

DU
Deleted user
15:49 01.11.2016.

rijeka hhmmmm,dodem ljetos u kolovozu na vikend u rijeku spustam se na kantridu vidim nepropisno parkiran kako mi velimo mini bus BG nitko nemoze proci vozaca nigdje,nekako se dokopam plaze a njih 30ak srbova od 25 do 30 god locu pivo u limenkama naravno doneseno iz srb galame,brecu bljuju po plazi bacaju smece gdje stignu fffffffffffffffuuuuuuujjjjjjjj okrenem se naravno odem na drugu stranu kad tamo kosovari nabildani,istetovirani dzamijama pozdravljaju se nekako kao bikovi bodu se glavama u glavu odjedanputa izvadi lola pistoljcinu KAOS,pokupi lega stvari isto popodne i teraj u orahovicu na jezero dok je glava ziva,u tih par sati sto sam vidjeo u nasoj rijeci tko sve zivi i sto se zbiva jadna im majka nasim hrvatima ali ja u buduce samo VIA dalmacija ovo oko rijeke i cijela istra nema veze s hrvatskom

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije