Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 108
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
oglas prepun diskriminacije
Povratak na članak

Pučka pravobraniteljica: Vlasnik pizzerije iz Samobora prešao je ne samo granicu dobrog ukusa već i zakona

Policija istražuje, dok politika i ugostiteljska struka kao neprihvatljivu i diskriminatornu osuđuje objavu samoborske pizzerije koja je oglasila da traži djelatnike uz napomenu da ne primaju "pakistance, bangladeštance i četnike iz Niša".

Komentari 11

DL
Dvanaest__legija
11:09 14.09.2022.

Pravobraniteljica se poziva na "nedozvoljeno javno izražavanje", tj. cenzuru govora?!? Dobrodošli u totalitarizam! Podrška vlasniku pizzerije!

VL
Avatar Dančo
Dančo
10:35 14.09.2022.

lik je potpuno u pravu pogledajte šta rade po zapadnoj europi i skandinaviji, siluju djecu, otimaju ljudima novčanike na ulici usred bijelog dana, itd

VL
FR
frane19
12:53 14.09.2022.

Bravo picamen. Ako ikad posjetim taj kraj, obavezno dolazim u No.1 piceriju u zemlji i okolici, čestitati vlasniku na pravom stavu.

VL
GO
goran2hr
10:21 14.09.2022.

Pa tko je ovdje pučanin kojega treba pravobraniti? Vlasnik pizzerije iz Samobora ili Pakistanci, Bangladešani ili če.nici iz Niša? Ako se radi o vrijeđanju i prijetnjama strancima, pravobraniteljica je zažmirila na ono što se već par mjeseci ovdje govori Rusima, uspoređuje ih se sa Srbima i kao "Srbe" ih se napada. Znači, po če.niku iz Niša se ne bi smjelo, ali ošinuti po "Srbima" koji to zapravo i nisu, e to je OK?!

VL
PR
PrimoracRi
13:01 14.09.2022.

Uvati se motike ne uhljebljujse....

VL
PR
prahrvat
19:57 14.09.2022.

Za ono se mora dobiti kazna, ako nam je stalo do zdravog i poštenog društva s humanim licem.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.