Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
'PRIMJER VIŠE KRITIČNIH TOČAKA'
Povratak na članak

Pučka pravobraniteljica o smrti Matijanića: 'Hrvatska se obvezala svakom jamčiti pravo na zdravstvenu zaštitu'

Pravobraniteljica je ukazala da je situacija u kojoj je bio Matijanić primjer više kritičnih točaka, od otežanog pristupa zdravstvenoj zaštiti i informacijama koje su pacijentu potrebne, kao i načina komunikacije liječnika s pacijentima

Komentari 5

DU
Deleted user
14:18 09.08.2022.

Nastavno. baš na one ideje one dubrovačke odvjetnice, pitam se ima li u ovom slučaju i u svim tim vrijeđanjima i najprizemnjijem generalnom blaćenju zdravstvenih djelatnika (koji, koroni i svim drugim nevoljama i "nestašicama" uprkos) ipak ostaju u RH i rade dobro, odlično i bez prestanka, elemenata za (cehovsku) tužbu protiv tih "pismoznalaca"? Ajmo sindikalisti i ostali, zaštitite jednom te ljude od ovih bezočnih medijskih napada!

VL
Avatar gorilla_glue
gorilla_glue
20:08 08.08.2022.

javila se i einwalterica. sad svi mozemo na spavanje poc.

VL
M3
Miške 3
13:57 09.08.2022.

Rekao sam da mi se ta žena sviđa, i obrisali komentar.

VL
SA
sasha68
15:24 09.08.2022.

ti si dakle pravobraniteljica koja ne poznaje osnove, postoji nešto što ide ovako-svatko je nevin dok mu se ne dokaze krivnja..dakle ljevoruki smanjite dozivljaj

VL
Avatar Prava Hrvatina
Prava Hrvatina
13:45 09.08.2022.

Pučka pravobraniteljica o smrti Matijanića: 'Hrvatska se obvezala svakom jamčiti pravo na zdravstvenu zaštitu, mogučnost da slobodno pobjegne za Irsku i Njemačku i spasi se od balkanske sramote i golgote i mogučnost da uz Boga i domoljublje jami, obmanjuje i falsificira ukoliko spada u krug domoljubno odabranih balkanaca.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.