Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 124
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
IZVJEŠĆE
Povratak na članak

Pučka pravobraniteljica: Diskriminacija i porast siromaštva i dalje su najveći izazovi

Pučka pravobraniteljica Lora Vidović predala je Hrvatskom saboru izvješće za prošlu godinu u kojem se kao najveći izazovi s kojima se Hrvatska suočila u 2018. navodi diskriminacija temeljem nacionalne pripadnosti

Komentari 10

KO
komar64
16:31 29.03.2019.

Ovo je pravobraniteljica magle...ni ona sama nezna tko je tko u njenom izvješću.

VL
Avatar dr._Vrapčello
dr._Vrapčello
17:25 29.03.2019.

Znači to je ta što živi na račun sirotinje i pametuje na razini besplatnih portalskih komentatora.

VL
Avatar VinkoL
VinkoL
15:25 29.03.2019.

Ima drugarica pravo, stvarno treba nas Hrvate zaštititi od diskriminacije raznih pupovaca, stazića, bernardovića, grbavih, grmolikih, buljavih, pernatih, sataraša... A i od srbofilnih medija (pogodite na koga mislim).

VL
DU
Deleted user
18:43 29.03.2019.

Tja, kaj se more. Ženska ima prilično soli u glavi pa je skužila u kojem grmu leži zec te naveliko govori i piše upravo ono što od nje očekuju "nadležni faktori" u Zagrebu i Bruxellesu. Budući da je tako, ne može pogriješiti ni da hoće. Iz godine u godine ponavljat će iste frazetine dok ne skuži da je nešto postalo"aut", a nešto drugo opet "in". Tad će malo prilagoditi "diskurs", a plaćica će i dalje kapati. Oh, oh, kako li je lijepo obnašati izmišljene dužnosti! Blago našoj Vidović Loredani.. Njojzi zbilja pade sjekira u med.

VL
JU
junkerovkaputzapovlačenje
17:31 29.03.2019.

"Učestale su pojave negiranja zločinačkog karaktera NDH, a neki i dalje pogrešno pokušavaju opravdavati pozdrav 'Za dom spremni' pozitivnim konotacijama obrane u Domovinskom ratu, iako je on i tada bio u suprotnosti s Ustavom, a neprihvatljivo je i svako opravdavanje zločina te kršenja ljudskih prava od strane komunističkog režima. a koji se to pravobranitelj u europi bavi analizom povijesti, je li finski pravobranitelj navodi da je prisutno veličanje hitlerova saveznika Baruna Carl Gustav Emil Mannerheima, što danski pravobranjitelj kaže o kolaboravionistima iz danske kraljevske obitelji koja je kapitulirala za jedan dan i ostala u zemlji, što francuski pravobranitelj kaže o nizu pisaca koji se i dan danas čitaju a bili su uz režim iz vichya,što kažu talijani o kralju vitoru emanueleu i filozofu gentileu......... nadalje jesu li jna i današnji četnici(koji s onima nemaju veze jer slave sssr s kojim kraljevina nije imala diplomatske odnose) napali hrvatsku po ustavu i je li trebalo stati kod nuštra i nemetina s ustavima i deklaracijama ili svim raspoloživim oružjem. ovo je onaj idiotizam o kome govorim, da ovako izvješće potpiše neki pravobranitelj u zapadnoj europi isti bi dan bio smjenjen. ovakvi likovi su u medijima jer trebaju škegri i ekipi kako bi zamaglili svoju lopovštinu i politiku koja ide za tim da potjera narod i praznu imovinu uzme za kunu i preproda strancima.

VL
Avatar lokalpatriot ri
lokalpatriot ri
21:40 29.03.2019.

Lijepa naša....ili, točnije, lijepa njihova. Čovjek bi očekivao kada se svijetlo upali, da će stvari krenuti na bolje, a ono...Stanje je, baš u svemu, sve gore i gore. Ekonomija, školstvo, zdravstvo, sve su uništili, ciljano, namjerno. Šteta samo uzalud prolivene krvi u imovinskom ratu. Za ovakv državu se sigurno nismo borili. Nismo dobili ama baš ništa. U ničemu nismo napredovali. No, krivi su Srbi, imigranti, homoseksualci, komunisti, udba....dok je ovaca, biti će i vune....

VL
RP
rpzagreb
15:48 29.03.2019.

Svaki i najmanji prikaz realnosti u zemlji hzdovci i slični prikazuju kao lažno, nebitno ili povezuju sa domoljubljem, četnicima, ustašama i kojekakvim besmislenim stvarima. Nema niti najmanje volje, znanja i razmišljanja jer vladajući su odredili sve. Zato i tavorimo na dnu Europe.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.