Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 68
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ŠKRLJEVO

Pucao u zrak da bi zastrašio prolaznike, a zalutala čahura ozlijedila 18-godišnjaka

Pixabay
16.02.2021.
u 13:23

"Tijekom kriminalističkog istraživanja je utvrđeno da je 57-godišnjak s namjerom zastrašivanja prolaznika pored pruge bez ovlaštenja pucao iz vatrenog oružja", navodi policija

Riječka policija završila je istragu nad 57-godišnjim hrvatskim državljaninom kojeg se tereti za kazneno djelo dovođenja u opasnost života i imovine opće opasnom radnjom ili sredstvom.

"Sumnjiči se da je 29. svibnja prošle godine  oko 23 sata na području Škrljeva pucao vatrenim oružjem u zrak čime je od jedne zalutale čahure lakše ozlijeđen 18-godišnji hrvatski državljanin. Tijekom kriminalističkog istraživanja je utvrđeno da je 57-godišnjak s namjerom zastrašivanja prolaznika pored pruge bez ovlaštenja pucao iz vatrenog oružja te time doveo u opasnost živote ljudi i imovine.

Nakon završenog istraživanja, zbog osnova sumnje u počinjenje navedenog kaznenog djela, protiv 57-godišnjaka je podnesena kaznena prijava nadležnom državnom odvjetništvu", izvijestila je policija.

Ključne riječi

Komentara 4

DU
Deleted user
15:13 16.02.2021.

Zalutala cahura? kaj je cahura pala sa neba, a metak se otkotrljao iz vatrenog oruzja?

IV
Ivoovi
10:34 17.02.2021.

Nisam još čuo da je čahura nekog ozlijedila.

MX
Mister X
00:00 17.02.2021.

Riječka policija završila je istragu nad 57-godišnjim hrvatskim državljaninom kojeg se tereti za kazneno djelo dovođenja u opasnost života i imovine opće opasnom radnjom ili sredstvom.Tako to izgleda kod policiskog posla od događaja buhe napišu u prijavi veličinu slona. PA PA i dokazuj pred sudom nevinost nekom generalu je trebalo i više od 7 godina u Hagu... Pucao u zrak zna se 1 metak policija završila je istragu satima danima godinama nad 57-godišnjim hrvatskim državljaninom kojeg se tereti za""" kazneno djelo dovođenja u opasnost života i ""imovine opće opasnom radnjom""" isredstvom. kad puknete u zrak . Tako je i kada oljačkate kiosk i odnesete 5000 kuna naravno zna se optužnica je za 300.000 kuna i za još neka 3 neriješena slučaja od prije sa ukunom štetom od miljun kuna ....

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije