Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Razlog sukoba i ubojstva – novčani dug ili djevojka

Pucao u redara pa ga s ocem vozio na hitnu

policija, noć
Foto: Hrvoje Jelavic/PIXSELL
11.08.2015.
u 23:15

Za zločin je osumnjičen Mario Š. (20) koji ga je ubio hicem iz pištolja, ali razloge krvavog obračuna istražiteljima nije rekao

Još uvijek traje istraga zbog ubojstva Tomislava J. G. (33) iz Solina koji je ubijen u subotu oko 16 sati u mjestu Dograde kod Trogira. Za zločin je osumnjičen Mario Š. (20) koji ga je ubio hicem iz pištolja, ali razloge krvavog obračuna istražiteljima nije rekao.

Navodno je baš on, zajedno sa svojim ocem, tijelo ubijenog dovezao na Hitnu medicinsku pomoć u Trogiru. Policija ga je uhitila, ali pištolj kojim je počinjeno ubojstvo još nije pronađen. Mario šuti o motivima, a priča se kako je ubijeni Tomislav, koji u Trogiru radi kao zaštitar, došao u njegovu obiteljsku kuću kako bi utjerao nekakav dug. Po drugoj verziji, do sukoba između dvojice muškaraca došlo je zbog djevojke. U svakom slučaju, posvađali su se, a pištolj je navodno slučajno opalio dok su se muškarci naguravali.

Što je od svega točno, rasvijetlit će istraga. Policija traga za trećom osobom, očevicem koji je svjedočio ubojstvu. Bio je s njima u prostoriji kada je došlo do ubojstva. Nakon pucnjave je pobjegao i još uvijek se skriva. Tomislav J. G. pokopan je jučer na groblju u Kijevu.

>>Ubijen 32-godišnjak, policija uhitila osumnjičenog

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije