Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 162
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
pucao nepoznati

Pucanjava na Trešnjevci: Meci završili u vratima obiteljske kuće

policija
Arhiva VL
25.05.2010.
u 12:00

Ostali meci probili su vjetrobransko staklo golfa M. K. koji je bio parkiran ispred propucane kuće.

ZAGREB - Nekoliko hitaca iz vatrenog oružja opalila je nepoznata osoba u noći s ponedjeljka na utorak, oko dva sata, u Ulici Ivana Matetića Ronjgova na Trešnjevci. Meci su probili ulazna vrata kuće 53-godišnjeg vlasnika M. K. s kojim je u to vrijeme u kući bio njegov 22-godišnji sin J. K. Srećom, nisu ozlijeđeni. 

Ostali meci probili su vjetrobransko staklo golfa M. K. koji je bio parkiran ispred propucane kuće.

Policija još uvijek traga za napadačem.

 

Komentara 2

ZL
Zlatko72
15:03 25.05.2010.

pa stavite vise kamera po zagrebackim cestama i stvar bi vec bila rjesena one novce sto uzimate sa jakusevca zagreb bi bio naj sigurniji grad na svijetu samo neznam gde zavrsavaju ti novci to se prica o milione kuna gde gde idu a taj sajam uvjek pisljivi i smrdljivi te barake to nema nigde na svijetu zasto ga ne cimentiraju ljudi daju velike pare a rade u smecu fuj

PR
Pretorian43
17:09 25.05.2010.

Obračun Bosanaca za prevlast na Trešnjevci. Nekada su se boli noževima, a sada bogami radi teška artiljerija. Evolucija.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije