Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 176
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Biskup Bogdan:
Povratak na članak

'Pucanj u Josipa Jovića bio je pucanj u uskrsnuće hrvatske države'

Pročitao je dio pisma sućuti koje je prvi hrvatski predsjednik Franjo Tuđman tada napisao obitelji Jović i pozvao ih "da ne plaču, da budu ponosni u svojoj boli, jer da njihov sin, pravednik, živi, ne samo u Bogu, već i u svima nama, na kojima je da ga slijedimo".

Komentari 4

BU
Bubalamala
06:37 01.04.2019.

Iste su to propagande kao i nakon drugog svjetskog rata a narod odlazi !

VL
Avatar IVANIVANIVAN
IVANIVANIVAN
07:14 01.04.2019.

ovih dana isčitavam da je četnik Vučić osim Hr političarima zabranio i Hr medijima riječ *velikosrpska agresija *

VL
AV
avim
09:30 01.04.2019.

Taj pucanj je bio pucanj u jednog mladog ,neiskusnog policajca kojega su njegovi nadređeni morali sačuvati ali nisu jer su čuvali svoje činove i glavice.To je prava istina o mladiću i pucnju

VL
FR
franjo
14:45 01.07.2019.

Ko zna ko je pucao i ubio ga . Dali je trebao biti ubijen? Zašto je ubijen? Mlad i iz tih krajeva odakle je.Sve je to balkanska politika. Istina se nikad neće znati u puno toga .

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.